Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Gică Hagi. Kira atrage toate privirile cu frumusețea ei

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Gică Hagi. Kira atrage toate privirile cu frumusețea ei
Cu ce se ocupă fiica lui Gigă Hagi? 

Gică Hagi are două mari realizări pe plan personal – copiii săi. Cu ce se ocupă Kira?  Singura sa fiică nu a ales să preia ștafeta de la tatăl ei așa cum a făcut-o Ianis. Cum arată tânăra și ce face?

Cu ce se ocupă fiica lui Gigă Hagi?

Gheorghe Hagi nu mai are deja de mult timp nevoie de nicio prezentare. Cu toate că este extrem de cunoscut atât în România, cât și peste hotare, sportivul a ținut să-și ferească familia de ochii curioșilor și i-a lăsat să pășească în față atunci când au dorit și au fost ei pregătiți. Majoritaeta românilor știu povestea lui Hagi, dar puțini pe cea a fiicei sale. Regele fotbalului românesc are o familie exemplu, iar cei doi copii calcă pe urmele succesului lui. Aceștia par la fel de riguroși ca celebrul antrenor. Ianis a ales să urmeze calea sportului, în timp ce tânăra a decis să profeseze în cu totul și cu totul alt domeniu. Kira este pasionată de artă și studiază în afara țării. În vârstă de 23 de ani, singura fată a lui Hagi a ales că cel mai bine ar fi să plece după liceu în Statele Unite ale Americii pentru a studia actoria la prestigioasa Academie de Teatru și Film „New York” din Los Angeles.

Kira a început o carieră în actorie în 2014, în România, în distribuția filmului de dragoste „București, te iubesc”, peliculă ce a avut mare succes. Ulterior, fiica antrenorului a mai jucat și într-o piesă de teatru din cadrul Teatrului de Comedie din București. Tânăra este extrem de hotărâtă în privința carierei sale și știe că visele îi vor deveni realitate. De asemenea, speră să aibă succes în afara țării și să cunoască din ce în ce mai multe personalități din domeniu.„Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta”, a detaliat tânăra.

Kira Hagi, artista familiei
Kira Hagi, artista familiei

„Ne-a întrebat ce meserii ne-am ales”

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid. Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie”
Kira Hagi (Sursa: corinacaragea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI