01 nov. 2022 | 20:39

Ce a făcut Marian Drăgulescu cu banii câștigați la Survivor. „Investiția depășește 50.000 de euro, am tot amânat” EXCLUSIV

Monden
Ce a făcut Marian Drăgulescu cu banii câștigați la Survivor. „Investiția depășește 50.000 de euro, am tot amânat” EXCLUSIV
Ce a făcut Marian Drăgulescu cu banii câștigați la Survivor

Peste aproximativ două săptămâni, Marian Drăgulescu își va deschide în Sectorul 3, în zona Vitan, propria academie de gimnastică, ce-i va purta numele. Potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru playtech.ro, fostul mare sportiv a apelat la bugetul său personal pentru a-și vedea visul cu ochii și a investit peste 50.000 de euro, achiziționând aparate performante și tot ceea ce este nevoie pentru ca un copil să poată face pasul și spre marea performanță, în cazul în care-și va dori acest lucru.

Cum a folosit Marian Drăgulescu banii de la Survivor

Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, nu a stat degeaba de când a renunțat la sportul de performanță. „Marocanu” este în prezent antrenor la CSA Steaua, dar în același timp a participat și la câteva show-uri tv, cel mai cunoscut fiind ultima ediție a Survivor, difuzată la Pro TV. Fostul gimnast a frăcut economii, iar din banii câștigați își va deschide peste aproximativ două săptămâni, propria academie de gimnastică.

Marian a avut această inițiativă încă de acum zece ani, a tot sperat că va putea atrage fonduri europene sau diverse parteneriate, dar cum acestea nu s-au concretizat, a decis să apeleze la bugetul personal.

„O să-mi deschid o academie de gimnastică, pentru a pregăti copiii pentru performanță. Tot am amânat, să fie vreo zece ani de când am ideea aceasta, ca să aștept fonduri, parteneriate. Dar nu s-a materializat nimic, așa că am apelat la bugetul personal. Am închiriat spațiu, lângă Vitan în sectorul 3. Am făcut investiții, din economiile adunate. Intenționez să inaugurez academia ce-mi va purta numele la mijlocul lui noiembrie, pe data de 16”, ne-a declarat Marian Drăgulescu.

„Încă investesc în academie”

Investiția lui Marian Drăgulescu a depășit, până în acest moment, 50.000 de euro. Fostul sportiv a cumpărat aparate performante și tot ceea ce este nevoie pentru ca un copil să poată face pasul și spre marea performanță, în cazul în care-și va dori acest lucru. Antrenori la Academia „Marian Drăgulescu” vor fi, potrivit propriilor mărturisiri, foști gimnaști de performanță.

„Încă investesc în ea, până acum m-a dus peste 50.000 de euro. Am luat aparate speciale prentru domeniul de activitate pe care vreau să-l desfășor, penru inițiere și pentru pregăirea pentru performanță a celor ce doresc. Academia se va numi Marian Drăgulescu, iar antrenori voi avea foști gimnaști de performanță, colegi mai vechi, cum ar fi Valentin Badea”, ne-a mai spus acesta.

Abonat al show-urilor tv

După Survivor, show transmis de PRO TV, Marian Drăgulescu și-a făcut debutul ca actor de stand-by comedy, la Antena 1, iar pentru ca numărul să-i iasă așa cum și-a dorit, a făcut repetiții cu Dan Badea, potrivit declarațiilor făcute de acesta în exclusivitate pentru playtech.ro.

În același timp, fostul sportiv continuă să antreneze grupele de gimnastică de la CSA Steaua. De asemenea, Marian Drăgulescu a participat, recent, și la „Tu urmezi”, show-ul de cultură generală de la Kanal D, prezentat de Dan Negru.

Marele campion nu ne-a ascuns faptul că dacă i s-ar mai propune iar un proiect precum cel de la Survivor, dar și alte formate de emisiuni, nu ar spune „nu”, tocmai pentru că-i plac provocările de orice fel, dar momentan este prins cu inaugurarea academiei, motiv pentru care va face o mică pauză privind aparițiile sale pe sticlă.

Digisport.ro
Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Europa, dar a luat o decizie radicală. ”Nu e chestiune de gen”
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Val de cutremure în România. Calculele care ne înfioară
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Trei electrocasnice care îți cresc facturile la energie, toamna. Verificați-le rapid
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Obligatoriu să înregistrați adresa de reședință! Se aplică din octombrie. Trebuie depusă dovada reședinței
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
PLANUL B al generalului CIUCĂ. Cum ne apără de agresiunile RUSIEI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro