Cu ce se ocupă astăzi Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. Câți bani i-au rămas după divorțul de Victor

Cu ce se ocupă astăzi Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. Câți bani i-au rămas după divorțul de Victor
Cu ce se ocupă acum Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă?

Elena a divorțat de fiul Vioricăi Dăncilă cu care s-a măritat în anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta după divorțul de Victor? Iată cu ce bani a rămas și care a fost ascensiunea sa pe partea profesională!

Cu ce se ocupă Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă?

Elena și Victor au avut o căsnicie de scurtă durată. Cei doi au divorțat la scurt timp după ce și-au legat destinele. După partaj, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 de mp în capitală, un VW Passat din 2017, iar Elena cu un apartament de 45 de mp, cumpărat în urmă cu trei ani. Acum, fosta noră a fostului premier al României se pare că ar fi ajuns la sapă de lemn. S-a aflat recent că Elena este nevoită să facă naveta de la Videle și că și-a scos la închiriat garsoniera de 35 de mp din București de pe urma căreia a încasat, din închiriere, suma de 2.700 de lei. Tânăra este consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, iar din declarație de avere din iunie a lui 2019 reiese că domiciliul său este în județul Teleorman, conform știrilekanalD.ro.

„Am trăit cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Fiul meu, Victor, şi-a unit destinul alături de Elena, înconjuraţi de naşi, familie şi prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie şi de acum înainte la fel de minunate şi unice cum a fost această zi. Să fie sănătoşi, veseli şi fericiţi, iar armonia şi dragostea să le călăuzească paşii”
Viorica Dăncilă, declarație din ziua nunții fiului

Cum o mai duce fosta noră a Vioricăi Dăncilă și cu ce se ocupă acum?
Cum o mai duce fosta noră a Vioricăi Dăncilă și cu ce se ocupă acum?

Soțul Vioricăi Dăncilă, supărat după apariția știrii că Victor e adoptat

„A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. (…) Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”
Viorica Dăncilă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI