Cu ce se ocupă Andrei Năstase. Cum se descurcă în politică și în afaceri

Cu ce se ocupă Andrei Năstase. Cum se descurcă în politică și în afaceri
Afacerile și politica în viața lui Andrei Năstase.

Andrei Năstase este fiul cel mare a lui Adrian Năstase și a soției sale Dana Năstase. El are frumoasa vârstă de 34 de ani, fiind născut pe data de 12 februarie 1986. Acesta mai are un frate, pe Mihnea Năstase. Care este ocupația lui Andrei Năstase?

Cum îi merge în afaceri și în politică , lui Andrei Năstase

Fiul cel mare a fostului premier al României, Adrian Năstase, este căsătorit de aproximativ patru ani cu manechinul Bianca Ciuvăț. Fiica de demnitar ia dăruit doi băieței:

  • Nicolas – cel care a împlinit 3 anișori pe 24 martie
  • Filip-Mihail, mezinul, care a făcut deja un an și jumătate.

Nepoții lui Adrian Năstase

Cei doi nepoței i-au umplut inima și timpul lui Adrian Năstase. Ei moștenesc trăsăturile celor doi părinți, fiind doi copii superbi. Ambii sunt blonzi cu ochii albaștri.

”Vă rog iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot să vă rog să-mi daţi voie să mă retrag”, le-a spus Adrian Năstase participanţilor la dezbatere la care se afla când s-a născut primul său nepoțel.

”Astăzi s-a născut Filip-Mihail, fiul Biancăi și al lui Andrei, fratele lui Nicolas și al doilea nepot al nostru. Să fie sănătos și să aibă un dram de noroc”, a declarat Adrian Năstase în momentul când s-a născut cel de-al doilea nepot al său, după cum afirma viva.ro.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț.
Andrei Năstase: implicațiie în politică și afaceri.

Cu ce se ocupă Andrei Năstase

Fiul cel mare a lui Adrian Năstase s-a dovedit a fi nu tocmai inspirat în ceea ce privește afacerile. În anul 2006, Andrei Năstase a intrat în afaceri, la frageda vârstă de 20 de ani. În apartamentul propriu din faimoasa vilă de pe strada Zambaccian 16, acesta a înființat firma AN Press Media, prin intermediul căreia i-a creat multe probleme tatălui său.

Firma se ocupa cu consultanță în afaceri și era asociat cu Marius Eduard Moise. Activitatea firmei a fost suspendat în anul 2009, deoarece avea cifră de afaceri zero și pierderi de 3.321, respectiv 1.092 lei.

A doua afacere a lui Andrei Năstase

Andrei Năstase și-a încercat din nou norocul și în 2007 a înființat o nouă firmă: City Expert Imobiliare SRL. Aceasta era o agenție imobiliară situată în București.

Deși piața imobiliară mergea foarte bine în acea perioadă, nu a reușit mare lucru cu firma, înregistrând cifră de afaceri zero şi pierderi de 1.930 lei în 2008 şi 2.286 lei în 2009.

Printre afacerile lui Andrei Năstase

Fiind pasionat de afaceri imobiliare, la fel ca și tatăl său, Andrei Năstase a pornit pe acest drum pe propriile picioare. În 2009 el și-a deschis o firmă la Slobozia. Aceasta se numea Veritas SRL și era asociat cu Florentina Nicoleta Bălan și se ocupa tot cu imobiliare. În primul an de funcționare aceasta avea cifră de afaceri 0 lei în primul an de funcţionare şi pierderi de 1.881 lei.

To în 2009, în ianuarie Andrei a intrat la conducerea firmei Rodrag Trade Co SRL, din București. Aceasta se ocupa cu activități recreative în parcurile capitalei. În aprilie 2009, el s-a retras fără motiv, deși firma mergea foarte bine, putând fi considerată singurul business de succes al acestuia. A înregistrat ce înregistrează cifre de afaceri de aproape 1,7 milioane lei şi profit net de peste 950.000 lei în anul 2009.

Andrei Năstase – patron de club

În anul 2015, se mai vehicula că tânărul Andrei Năstase este patronul unui club din Capitală.