Cu ce se ocupă Andra Volos, după Puterea Dragostei. Fanii se întreabă de unde are atâția bani

Cu ce se ocupă Andra Volos

Andra Volos este o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea. Ea este una dintre cele mai frumoase concurente ale sezonului trecut al show-ului, precum și una dintre cele mai frumoase femei care au intrat în casa Puterea Dragostei. Iată cu ce se ocupă aceasta în prezent.

Ocupația pe care o are Andra Volos după Puterea Dragostei

Andra Volos a devenit cunoscută datorită emisiunii Puterea Dragostei, de pe Kanal D, la care a participat. Frumoasa șatenă are 485  de mii de urmăritori pe Instagram, rețea de socializare pe care este prezentă. Aceasta postează mereu prin intermediul acestor rețele de socializare, imagini și clipuri video în care apare în ipostaze incendiare. E are și un canal de Youtube unde ține legătura în permanență cu fanii ei, acolo unde și-a expus toată viața, cu bune și cu rele.

Care este ocupația actuală a Andrei Volos de la Puterea Dragostei
Cu ce se ocupă Andra Volos

Ea a fost într-o relație cu Bogdan Mocanu, care a participat la Puterea Dragostei, primul sezon Puterea Dragostei. Relația acestora a ajuns la final în această vară, după mai multe pauze și despărțiri temporare. Aceasta îl acuză de infidelitate, mărturisind că a fost dărâmată din cauza acestei despărțiri:

„Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”.

Cu ce se ocupă Andra Volos

După despărțirea de acesta, frumoasa Andra, s-a mutat în Italia. Andra Volos, postează frecvent, fotografii cu ea în timp ce vizitează locuri frumoase, în timp ce frecventează cluburile de noapte și în timp ce face shopping. Foarte multe persoane din rândul fanilor, își pun întrebarea: cu ce se ocupă Andra Volos, fiind curioși să afle, cum de își permite aceasta un stil de viață atât de luxos.

Potrivit celor de la kanald.ro, Andra Volos ar fi întreținută de către mama acesteia, care lucrează în Italia și care câștigă extrem de bine, atât de bine, încât să îi poată oferi fetei ei tot ce își dorește.

”Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia. Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”, după cum a declarat chiar Andra Volos, pentru WOWbiz.ro.

Andra Volos

Înainte de a deveni faimoasă, Andra Volos a fost ani de zile, fotomodel, având un bust impresionant și un corp cu care face senzație de fiecare dată când iese în oraș. Ea a apelat la câteva intervenții estetice, diferențele fiind uimitoare.

Ea este foarte mândră de familia pe care o are. Provine dintr-o familie numeroasă. Din cariera de modeling pe care aceasta a avut-o în străinătate, din veniturile pe care le avea, Andra Volos a decis să îi ajute și pe cei dragi ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI