17 nov. 2020 | 09:19

Cu ce se ocupă Andra Volos, după Puterea Dragostei. Fanii se întreabă de unde are atâția bani

Știri generale
Cu ce se ocupă Andra Volos, după Puterea Dragostei. Fanii se întreabă de unde are atâția bani
Cu ce se ocupă Andra Volos

Andra Volos este o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea. Ea este una dintre cele mai frumoase concurente ale sezonului trecut al show-ului, precum și una dintre cele mai frumoase femei care au intrat în casa Puterea Dragostei. Iată cu ce se ocupă aceasta în prezent.

Ocupația pe care o are Andra Volos după Puterea Dragostei

Andra Volos a devenit cunoscută datorită emisiunii Puterea Dragostei, de pe Kanal D, la care a participat. Frumoasa șatenă are 485  de mii de urmăritori pe Instagram, rețea de socializare pe care este prezentă. Aceasta postează mereu prin intermediul acestor rețele de socializare, imagini și clipuri video în care apare în ipostaze incendiare. E are și un canal de Youtube unde ține legătura în permanență cu fanii ei, acolo unde și-a expus toată viața, cu bune și cu rele.

Care este ocupația actuală a Andrei Volos de la Puterea Dragostei

Cu ce se ocupă Andra Volos

Ea a fost într-o relație cu Bogdan Mocanu, care a participat la Puterea Dragostei, primul sezon Puterea Dragostei. Relația acestora a ajuns la final în această vară, după mai multe pauze și despărțiri temporare. Aceasta îl acuză de infidelitate, mărturisind că a fost dărâmată din cauza acestei despărțiri:

„Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”.

Cu ce se ocupă Andra Volos

După despărțirea de acesta, frumoasa Andra, s-a mutat în Italia. Andra Volos, postează frecvent, fotografii cu ea în timp ce vizitează locuri frumoase, în timp ce frecventează cluburile de noapte și în timp ce face shopping. Foarte multe persoane din rândul fanilor, își pun întrebarea: cu ce se ocupă Andra Volos, fiind curioși să afle, cum de își permite aceasta un stil de viață atât de luxos.

Potrivit celor de la kanald.ro, Andra Volos ar fi întreținută de către mama acesteia, care lucrează în Italia și care câștigă extrem de bine, atât de bine, încât să îi poată oferi fetei ei tot ce își dorește.

”Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia. Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”, după cum a declarat chiar Andra Volos, pentru WOWbiz.ro.

Andra Volos

Înainte de a deveni faimoasă, Andra Volos a fost ani de zile, fotomodel, având un bust impresionant și un corp cu care face senzație de fiecare dată când iese în oraș. Ea a apelat la câteva intervenții estetice, diferențele fiind uimitoare.

Ea este foarte mândră de familia pe care o are. Provine dintr-o familie numeroasă. Din cariera de modeling pe care aceasta a avut-o în străinătate, din veniturile pe care le avea, Andra Volos a decis să îi ajute și pe cei dragi ei.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro