Andra Volos de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față. Nu a menajat pe nimeni, a spus tot adevărul

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față. Nu a menajat pe nimeni, a spus tot adevărul

Andra Volos, fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a fost suspectată de internauți că ar avea o relație cu Iancu Sterp, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu acesta. Primele detalii despre relația dintre ea și finalistul de la ”Exatlon”. „Să înțeleagă toată lumea.”

Andra Volos de la Puterea Dragostei, lămuriri despre sărutul cu Iancu Sterp. Adevărul fostei concurente de la Puterea Dragostei

Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu în casa ”Puterea Dragostei”, devenind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea matrimonială de la Kanal D. Cei doi, însă, par a nu fi predestinați. După un șir de separări și reconcilieri, partenerii au decis să-și ia ”adio”, fără să motiveze această decizie comunităților lor, cu care sunt conectați aproape clipă de clipă. Recent, bărbatul a făcut o declarație surprinzătoare, prin care se deduce posibilul motiv al despărțirii.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă”, a declarat Bogdan Mocanu la ”Totul despre Puterea Dragosti, by Cornelia Ionescu”.

Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a completat acesta.

„Ne-am văzut întâmplător. Nu a fost nimic adevărat”

Ziua și detaliile, căci după separarea definitivă, frumoasa șatenă a fost surprinsă în compania lui Iancu Sterp, de asemenea fost concurent al competiției de la Kanal D. Vedetele de la ”Puterea Dragostei” au fost fotografiate în timp ce se sărutau, acțiune care i-a intrigat pe urmăritorii lor, majoritatea presupunând că cei doi formează acum un cuplu.

„Nu a fost nimic adevărat, o prostie, dacă era real, nu ne făcea cineva o poza, nu ne vedeau apropiați, nici gând, ne-am văzut întâmplător, ne-am salutat civilizat. Eu am o relație cu Bogdan, cu nimeni altcineva, sa înțeleagă toată lumea”, a declarat Andra Volos la ”Ștefeta mixtă”.

Pentru moment, cealaltă parte implicată nu a comentat subiectul. Însă, până atunci, cert este că ”păgubitul” a declarat că, după ruptura de cea pe care o visa mama copiilor lui, va rămâne singur o perioadă, dorind să se axeze pe carieră.

„Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum”, a declarat Bogdan Mocanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI