Cu ce se ocupa Ana Baniciu înainte de a deveni cântăreaţă. Sigur nu ţi-o închipui aşa: „Nu vreau să mai aud”

Cu ce se ocupa Ana Baniciu înainte de a deveni cântăreaţă. Sigur nu ţi-o închipui aşa: „Nu vreau să mai aud”
Cu ce se ocupa Ana Baniciu înainte să devină cântăreață?

Ana Baniciu este una din cele mai iubite cântărețe de la noi. Majoritatea românilor o adoră pentru discreția sa și pentru caracterul frumos pe care l-au cunoscut în momentul în care blondina a participat la ,,Asia Express”. Cu toate că unii nu o văd făcând altceva în afară de muzică, vedeta a avut și o altă pasiune înainte de a intra în acest domeniu. „Nu vreau să mai aud”, a subliniat aceasta. Cu ce se ocupa tânăra?

Ce a făcut Ana Baniciu înainte să devină cântăreață: fanii ei nu știau asta

Ana Baniciu este cunoscută ca solistă. Cu toate astea, în urmă cu 8 ani ea debuta ca designer vestimentar. Vedeta nu s-a oprit aici, așa ca la scurt timp după ce și-a descoperit pasiunea a încercat să administreze un business. Toată ideea a pornit de la iubirea ei din copilărie pentru haine.

De asemenea, părinții au fost un sprijin enorm pentru aceasta, dar peste ani a renunțat la proiect. Ana Baniciu a povestit acum că nu mai vrea să audă de acest domeniu și că preferă să rămână concentrată pe muzică. Blondina a urcat pe scenă de la o vârstă fragedă, fiind preocupată constant de imaginea pe care o avea în fața fanilor.

După ce a început să câștige bani din proiecte muzicale și de televiziune, ea s-a gândit să investească în pasiunea sa și să își deschidă un atelier de croitorie.

,,Nu mai vreau. Mi se pare că e atât de greu și de complicat”

Solista de la DJ Project și-a dat seama cu timpul că un business nu este ușor de întreținut, mai cu seamă fiind vorba despre o sferă pe care nu o stăpânea foarte bine.

,,Mi-a trecut. Nu mai vreau. Mi se pare că e business atât de greu și de complicat, mai ales în România. Sunt atâtea haine frumoase, peste tot în centrele comerciale și te poți îmbrăca atât de mișto încât mă întreb de ce ai cumpăra de la mine? Știi ce zic?

Doar dacă aș face ceva foarte special și asta implică investiții foarte mari și nu cred că mai am nervi să fac asta. Eu mă concentrez pe ce știu să fac cu adevărat. Adică partea asta artistică, căci sunt o artistă la bază, în rest nu mai vreau să mai fac nimic ceva așa îndepărtat de zona în care activez.

Clar artiști sunt și cei care fac haine, dar eu nu am făcut nicio școală, am făcut așa după ochi, după bunul plac și n-a ieșit extraodinar”, a povestit fosta concurentă de la ,,Asia Express”, pentru ego.ro. 

Urmăriți Playtech.ro și pe