Cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când a renunțat la TV. Actorul are planuri mari

Cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când a renunțat la TV. Actorul are planuri mari
Cu ce se ocupa Alexandru Papadopol

Restricțiile impuse în pandemie, precum închiderea teatrelor, i-au permis actorului Alexandru Papadopol să finalizeze un proiect important pentru care nu găsea niciodată timp.

Cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când a renunțat la TV

Prin urmare, vara asta o să predea lucrarea de doctorat, iar pe viitor, se gândește chiar la varianta de a deveni profesor la Facultatea de Teatru. Alexandru Papadopol nu vrea să audă de o reprofilare, considerând că renunțarea la actorie ar un mare eșec pentru el. Cu toate acestea, nu a stat degeaba în ultimul an și s-a dedicat unei alte pasiuni ale sale.

„Doamne fereşte! Aş fi luat-o ca pe un eşec per­sonal, să nu reuşesc să mă descurc şi să tre­bu­iască să mă reprofilez ca să supravieţuiesc. Nici vor­bă! Mai ales că, aşa cum spuneam, eu chiar am mun­cit. Nu numai în teatru, ci şi în film.

Pe lângă seria „Banii negri’ de pe HBO, care s-a filmat înainte de pandemie, dar a fost pro­mo­vat în timpul ei, am fil­mat şi un lungmetraj, „Balaurul’ se numeşte. Un scenariu bun de tot şi o regie de excepţie, în persoana lui Octav Che­laru. Filmul îşi ia deja zborul spre festivaluri şi sper să fie bine primit pe unde ajunge”, a declarat actorul pentru Formula As.

„În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată. Înainte de lockdown eu aveam şi douăsprezece reprezentaţii pe lună, plus filme, aşadar nici vorbă de timp.

Ce planuri are Alexandru Papadopol

Ei bine, în vara aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi preda lucrarea de doctorat. Mă bucur, pentru că în sistemul românesc nu poţi fi profesor la Facultatea de Teatru dacă nu ai această diplomă, iar de-oi avea poftă a preda vreodată, nu aş vrea să fiu un doc­torand pensionar”, a spus Papadopol.

De altfel, actorul a avut până acum și câteva întâlniri cu studenții, care s-au dovedit a fi un succes.

„Lăsând gluma la o parte, chiar îmi place să fiu profesor. Din practica de la doctorat, din diferite activităţi şi cursuri pentru tineri, simt că empatizez cu studenţii, că le dau încredere şi mi-ar plăcea să fiu profesor practicant, adică încă să fiu un actor activ în timp ce şi predau”, a mai dezvăluit Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol s-a născut la data 5 aprilie 1975, în Râmnicu Vâlcea. El este un actor român de origine elenă și a jucat în numeroase filme.