20 sept. 2022 | 18:42

Cu ce se ocupă Alexandru Ciucu în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Motivul pentru care pleacă la Paris. „E important” EXCLUSIV

Monden
Cu ce se ocupă Alexandru Ciucu în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Motivul pentru care pleacă la Paris. „E important” EXCLUSIV
Alexandru Ciucu dorea un divorț la notar pe cale amiabilă

Impact.ro a aflat în exclusivitate cu ce se ocupă Alexandru Ciucu în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Aflat în plin război cu Alina Sorescu, pentru custodia fetițelor, Alexandru Ciucu își continuă studiile la Paris. Potrivit propriilor sale mărturisiri făcute în exclusivitate pentru impact.ro, acesta are planuri mari după ce va deveni masterand în modă. Până atunci, mai are însă de trecut câteva hopuri, examenul final urmând a-l susține anul viitor.

Alexandru Ciucu în plin proces de divorț de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu s-a întors în țară imediat după ce a introdus o ordonanță președințială. Prin intermediul acesteia cerea domiciliul fetelor în vila în care a rămas să locuiască.

Din păcate pentru el, acțiunea a fost respinsă de instanță. Instanța i-a respins designerului, de asemenea, și recursul făcut la ordonanța președințială.

Astfel că, în prezent, cele două fetițe ale cuplului au rămas să locuiască alături de mama lor. Toate trei locuiesc într-un apartament spațios, de patru camere, dintr-un cartier rezidențial.

Potrivit deciziei judecătorești, designerul are dreptul să își ia fetele în week-end. Singura condiție să fie la domiciliul artistei, o dată la două săptămâni.

Între timp, designerul și-a continuat studiile la Paris. Aici urmează un masterat, povestește Alexandru Ciucu.

Alexandru mai spune că, atunci când procesul va avea un prim termen în instanță, va fi nevoit să facă „naveta”. Ciucu declară că nu are de gând să renunțe așa ușor la dorința ca cele două fiice ale sale să aibă domiciliul la el.

„Am niște planuri mari și interesante”

Potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro, Alexandru Ciucu se pregătește în prezent pentru lansarea unei noi colecții și are planuri mărețe după ce va deveni „masterand în modă”.

„Profesional, pregătesc o nouă colecție. Am niște planuri mari și interesante, dar mai întâi important e să termin master-ul de la Paris, să fiu masterand în modă.

E ca la sesiune, deși la ei nu se cheamă așa. Examenul final îl voi avea la anul”, ne-a spus designerul.

Alexandru Ciucu dorea un divorț la notar pe cale amiabilă

Relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai mergea de câțiva ani, timp în care s-a pus pe tapet ca soluție, divorțul.

În tot acest timp însă, Alexandru Ciucu a insistat ca separarea să aibă loc la notar, iar artista să-i accepte condițiile.

Socoteala de acasă” nu s-a potrivit însă „cu cea din târg”. Asta pentru că, în timp ce designerul se afla la Paris, s-a trezit pus în fața faptului împlinit.

Mai precis, Alina Sorescu a introdus actele de divorț la tribunal, iar procesul care la cererea ambelor părți va avea loc cu ușile închise, este abia la început.

Care este miza procesului

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit o casă evaluată, în prezent, la aproximativ 1.000.000 de euro, ridicată de cei doi în timpul căsătoriei, după ce s-au născut cele două fetițe.

Potrivit unor surse judecătorești, artista nu a introdus încă și o cerere de partaj. Dar dsignerul joacă tare, cerând în instanță nu doar domiciliul copilelor la vila din Pipera, ci și ca soția sa să locuiască tot la respectiva adresă, doar atunci când ar avea program de a petrece timpul cu minorele.

În cazul în care Ciucu ar fi obținut câștig de cauză în instanță, atunci artista ar fi fost obligată la plata unei pensii alimentare. Mai mult, vila celor doi nu ar mai fi putut intra la partaj, atâta timp cât acolo s-ar fi aflat domiciliul minorelor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro