Cu ce se ocupa Adela Popescu înainte să ajungă la Pro TV. Imagini rare din adolescenţa frumoasei vedete

Cu ce se ocupa Adela Popescu înainte să ajungă la Pro TV

Adela Popescu, actriță și de ceva vreme gazda emisiunii ”Vorbește Lumea”, se ocupa cu ceva cu totul diferit înainte să ajungă la PRO TV. Ai mai jos imagini rare din adolescența frumoasei vedete.

Cu ce se ocupa Adela Popescu înainte să ajungă la  ”Vorbește Lumea” de la Pro TV

Adela Popescu, gazda emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PRO TV, și-a început cariera nu în TV sau pe platourile de filmare, ci pe scenă. În anul 2001, vedeta a făcut parte din trupa ”Viva”, împreună cu Elena Gheorghe. Între timp, și actoria a început să prindă contur în viața sa, iar artista le-a îmbinat pe amândouă, căci, în timp de filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, cu același nume.

După ce a jucat în ”Lacrimi de iubire”(2005), a trecut la ”Iubire ca în filme”(2006), ”Îngerașii” (2008) și ”Iubire și Onoare” (2011), în ultimul an enumerat s-a alăturat trupei DJ Project, unde a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu.

Începutul artistei, știut nu de mulți

Un detaliu știut de puțini este faptul că vedeta a fost încurajată înspre această artă de Mihai Constantinescu, pe care l-a cunoscut la un festival. După ce a primit susținere, artistul validând-o, prin 2003, Adela s-a dus singură la Laurențiu Duță, la Năvodari, chiar dacă nu îl cunoștea, să-l roage să o ajute să devină cântăreață. Vedeta visa să își facă o trupă, însă nu s-a întâmplat, dar a înregistrat hitul ”Clipe” împreună cu 3 Sud Est.

„S-a întâmplat aşa pentru că ei aveau nevoie de o voce feminină. Şi am fost eu aceea. L-am apreciat mereu pe Laurenţiu pentru că m-a luat pe scenă, deşi eram neica-nimeni”, a povestit actrița.

Adela Popescu trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ”Iubire și Onoare”, în 2010. După cinci ani de relație, s-au căsătorit. În 2016 li s-a născut primul copil, Alexandru, iar în 2018 cel de-al doilea, Andrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI