Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou. Ce s-a întâmplat la spital: „E o minune”

Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou. Ce s-a întâmplat la spital: „E o minune”
Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou. Ce s-a întâmplat la spital: "E o minune"

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou. Ce s-a întâmplat la spital? Apropiații au venit cu vești bune.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu au fost de la început contradictorii, toate culminând cu preluarea și publicarea de către multe site-uri a știrii false privind moartea artistului. Acum, după patru luni de chin în salonul său de la Spitalul de Urgență din Capitală, apropiații au declarat că evoluția interpretului de muzică ușoară este favorabilă.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat din nou. Ce s-a întâmplat la spital:
Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Oamenii dragi ai cântărețului au afirmat că este mai bine și că ar fi hrănit pe gură. ”Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate.

Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”,  a declarat o sursă apropiată familiei, potrivit știrilekanald.ro.

”A făcut o serie de progrese, poate minore, dar extrem de importante pentru el și familie”

De altfel, veștile bune în privința stării de sănătate a artistului nu se opresc aici. Ultimele informații par a fi de-a dreptul îmbucurătoare.

„De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital, conform wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI