Cu ce se ocupă acum Nuţi, bona lui Bebeto Reghecampf. Anamaria Prodan, dezvăluiri din familie: „Cred că m-ar omorî”

Cu ce se ocupă acum Nuţi, bona lui Bebeto Reghecampf. Anamaria Prodan, dezvăluiri din familie: „Cred că m-ar omorî”
Cu ce se ocupă acum Nuţi, bona lui Bebeto Reghecampf.

Cu ce se ocupă acum Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf. Aceasta a devenit cunoscută, după ce a participat la reality show-ul pe care îl avea impresara în urmă cu mai mulți ani. Nuți era bona lui Laurențiu Jr. și, de asemenea, se ocupa de treburile casei.

Cu ce se ocupă acum Nuţi, bona lui Bebeto Reghecampf

Impresara avea mare încredere în Nuți, cea care o însoțea peste tot pe unde pleca. Pe numele real, Elena Fulgeanu, aceasta este iubită de toți membrii familiei, rămând alături de ei. Nuți a mers cu Bebeto chiar și în Dubai, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp. Chiar și după ce aceasta își găsise jumătatea, Nuți nu s-a despărțit de familia Prodan-Reghecampf.

Anamaria Prodan povestea despre Nuți că este atașată de Bebeto și că nu poate sta departe de el.

„Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat”, declara Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

De altfel, Nuți a susținut-o pe Anamaria Prodan și în perioada dificilă pe care a traversat-o, după ce a fost părăsită pentru Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf.

Nuți a participat la ziua de naștere a lui Bebeto

Bebeto a împlinit recent vârsta de 14 ani și și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii cei mai buni. El avut parte de o plăcută surpriză făcută de cei dragi, iar de la petrecere nu a lipsit, bineînțeles, nici Nuți.

Nuți a renunțat însă să mai presteze servicii pentru familia Prodan, s-a reprofilat și are o altă ocupație, chiar dacă nu a rupt legăturile cu impresara și cu copiii. Deși este împlinită și pe plan sufletesc, Nuți nu are încă copii. Deși despre Nuți nu se mai cunosc prea multe amănunte, se spune că aceasta ar fi plecat într-o altă țară împreună cu iubitul ei, Victor, cel care lucra ca șofer pentru Anamaria Prodan.

De celalaltă parte, Laurențiu Reghecampf,, încă soțul Anamariei Prodan, și actuala iubită, Corina Caciuc, și-au botezat, duminică, fiul, pe Liam Simeon. Petrecerea de botez a avut loc la Clubul Diplomat, acolo unde au participat zeci de invitați. Artiști precum Marius Mihalache & Band, Robert Jacks și Fata cu Vioara, Costel Biju și Elis Armeanca au făcut un show de zile mari pentru invitații evenimentului.