23 nov. 2020 | 17:48

Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu din serialul ‘La Bloc’. A plecat de 3 ani din țară

Știri generale
Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu din serialul ‘La Bloc’. A plecat de 3 ani din țară
Dragoș Moștenescu și viața de la Londra

Pentru mulți ani, telespectatorii Procinema s-au bucurat de unul din cele mai longevive seriale românești. Serialul ”La Bloc” a avut viață lungă și mulți fani, de-a lungul anilor. Actorii din sitcomul românesc, unii s-au retras, alții și-au cotinuat activitatea în alte proiecte. Printre îndrăgiții actori ai sitcom-ului se număra și Dragoș Moștenescu. Astăzi, alături de familie, trăiește pe alte meleaguri.

Dragoș Moștenescu și viața de la Londra

După aproape zece sezoane de ”La Bloc”, fanii au avut marea dezamăgire se afle că serialul s-a încheiat. Unii dintre actorii sitcom-ului au rămas în lumina reflectoarelor, alții s-au retras. De exemplu, partenerul lui Dragoș Moștenescu, Mihai Coadă s-a retras definit de lume, megând într-o mânăstire.

“Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat”, declara Mihai Coadă.

Pe de altă parte, Dragoș Moștenescu, la la 10 ani de la încheierea filmărilor, în 2017, a decis să-și ia familia și să plece în Anglia. S-au mutat cu toții la Londra, unde pentru o perioadă lucrurile au mers bine. Din păcate, odată cu declanșarea pandemiei, lucrurile au început să scârție și în ograda lui ”Costel Jurcă”, alias Dragoș Moștenescu.

Dragoș Moștenescu, stand-up comedy la Londra

Actorul, ajuns acum la vârsta de 53 de ani, alături de câțiva prieteni, a susținut spectacole de stand-up comedy. În aceeași perioadă a mai produs și un serial pe Youtube. Odată cu pandemia, lucrurile s-au schimbat, iar proiectele de până acum, nu au mai putut fi susținute, și implicit banii au început să fie din ce în ce mai puțini.

După o perioadă grea, Dragoș Moștenescu a reușit să dezvolte, alături de tenorul Oliver Popa, un proiect pentru copii. Proiectul se bazează pe ore de teatru, la secția de dramă din cadrul AB Music Academy, din Londra. În cadrul orelor Dragoș Moștenescu predă cursuri de actorie, pian și chitară.

“Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie. Arta are un limbaj universal. Indiferent de naționalitate, cu toții iubim și simțim arta la fel. Vreau să unesc acești oameni frumoși și să ne bucurăm împreună de ce avem mai frumos în domeniul muzicii, teatrului sau dansului”, a declarat actorul.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro