Vrei să prepari chiftele delicioase, cu crustă aurie și crocantă? Playtech Știri îți explică exact cum trebuie să procedezi pentru a obține acest rezultat. Află în rândurile de mai jos cu ce ingredient trebuie să ungi biluțele de carne, pentru a ieși perfecte. Toată lumea va fi mulțumită de rezultat.
Există numeroase secrete pe care le poți pune în aplicare, dacă vrei să gătești cele mai bune chiftele. Unul dintre ele are de-a face cu modul de prezentare a biluțelor de carne. Un ingredient anume, aplicat pe acestea, le face să devină aurii și să dezvolte o crustă crocantă.
Orice tip de ulei de măsline poate fi folosit pentru majoritatea preparatelor din bucătărie. Cu toate acestea, există unele recomandate pentru mâncăruri specifice. De exemplu, uleiul de măsline extra virgin se recomandă a fi folosit la preparatele reci, precum: salate, paste, sosuri etc.
Același produs poate fi infuzat cu aromă pentru a crea sosuri și vinegrete. Pentru mâncărurile coapte se utilizează un ulei mai ieftin, de calitate inferioară, pentru a fi ușor și pentru a nu face, totodată, risipă. Chiftelele tale vor ieși excelente, dacă le ungi cu acest ingredient înainte de a le băga la cuptor.
Citește și: Ce pun suedezii în chiftele. Ingredientul care le dă cel mai bun gust din lume
Citește și: De ce ies chiftelele tari, de fapt. Ingredientul care le distruge gustul și textura
Chiftelele aurii și cu crustă crocantă sunt gata. Pot fi servite la masă imediat, alături de un sos sau de o garnitură preferată. Dacă nu se vor consumate în forma în care sunt, pot fi integrate în alte tipuri de mâncăruri, cum ar fi salata. Poftă bună!