Dacă și ție îți plac ardeii umpluți, ai ajuns la locul potrivit. Nu este deloc dificil să îi gătești. Cu ajutorul unui ingredient din bucătăria ta, poți să le schimbi gustul în unul mai savuros. La finalul, rezultatul va fi impresionant. Află în rândurile de mai jos cu ce trebuie să ungi legumele.
Ardeii umpluți reprezintă un fel de mâncare des preparat de gospodine în această perioadă a anului. Toamna, când toate legumele sunt coapte, este ușor să gătești rapid ardei umpluți. Rețetele variază, la fel ca ingredientele cu care sunt umplute legumele din grădină, în funcție de preferințe.
Indiferent de rețeta pe care alegi să o respecți, există o tehnică pe care, dacă o pui în aplicare, vei obține un rezultat impresionant. Tot ce trebuie să faci este să ungi ardeii deja umpluți cu un ingredient special din bucătăria ta. Este vorba despre uleiul de măsline.
După ce ai umplut ardeii cu legume, unge-i cu puțin ulei de măsline pe învelișul exterior. Acest ingredient va face ca rezultatul final să fie mai frumos și mai gustos decât de obicei. Mai mult decât atât, uleiul de măsline va ajuta ardeii să își păstreze culorile în timpul procesului de gătit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ardeii umpluți pot fi serviți imediat după ce au fost gătiți, cu grijă să nu fie prea calzi. Pot fi consumați alături de mămăligă sau o altă garnitură pe care o preferi. Poftă bună!