Cu ce s-a ales Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi. Cu cine s-a mutat acum fosta soție

Cu ce s-a ales Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi. Cu cine s-a mutat acum fosta soție
Cu ce s-a ales Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi?

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis ca drumurile lor să se despartă, din diverse motive. Cu ce s-a ales prezentatorul de televiziune după divorț? Cu cine s-a mutat fosta soție?

Cu ce s-a ales Mihai Mitoșescu după divorțul de Noemi?

13 ani a durat povestea de iubirea dintre Noemi și Mihai Mitoșeru. Oficial, socotelile s-au încheiat între cei doi, marți, la notar. Motivul pentru care au luat această decizie a fost rutina, iar prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” de la Kanal D a fost nemulțumit de faptul că își doreau lucruri diferite, dar a recunoscut și că și el s-a oprit să mai lupte pentru iubirea lor. Înainte de a deveni oameni liberi, semnând certificatul de divorț, Mitoșeru a povestit că a mai încercat să se împace cu soția sa, însă în zadar, femeia crezând că separat sunt mai liniștiți.

Cu ce s-a ales Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi. Cu cine s-a mutat acum fosta soție
Mihai Mitoșeru și fosta soție, Noemi

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

”Eu am înțeles unde am greșit”

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a spus vedeta Kanal D, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Acum, Mihai a rămas cu un apartament cu trei camere și cu cățelusa Misha, iar Noemi s-a mutat la mama ei, lucru care nu îi displace, fiind așteptată acasă seara cu mâncare caldă.