Mihai Mitoșeru, mărturisiri surprinzătoare la scurt timp de la divorțul de Noemi: “Încă ne iubim”

Vedeta de la Kanal D a avut o reacție neașteptată, după ce a divorțat de Noemi, cea de care a fost alături timp de 13 ani. Mihai Mitoșeru a făcut și câteva mărturisiri legate de aceste momente foarte grele din viața sa, fiind prezent în calitate de invitat, la o emisiune TV.

Mihai Mitoșeru, mărturisiri surprinzătoare la scurt timp de la  divorțul de Noemi

Mihai Mitoșeru, mărturisiri surprinzătoare la scurt timp de la divorțul de Noemi: “Încă ne iubim”
Vestea divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi a venit de curând, iar prezentatorul TV a avut o reacție neașteptată

Prezentatorul de la Kanal D și Noemi au divorțat, după o căsnicie de peste un deceniu, iar Mihai Mitoșeru a început să plângă în fața camerelor de filmat, în emisiunea moderată de Teo Trandafir. Cei doi au semnat actele de divorț în această marți, pe 19 noiembrie, fiind absolut devastat de acest moment cât se poate de dificil. Totodată, le-a dezvăluit telespectatorilor și care au fost motivele pentru care s-a ajuns la divorț. Când își spunea ofurile, cunoscutul prezentator a izbucnit chiar în lacrimi, fiind în direct.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Ce a dus la divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi

„Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.

Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință. Nu ne-am plictisit împreună. Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită!”, a adăugat Mihai Mitoșeru, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI