Cu ce s-a ales Adrian Nartea după serialul Vlad: ”Sunt mult mai bogat”

Cu ce s-a ales Adrian Nartea după serialul Vlad: ”Sunt mult mai bogat”
Adi Nartea, schimbat după serialul Vlad. Ce a dezvăluit

Serialul ‘Vlad’ i-a schimbat viața pentru totdeauna lui Adi Nartea. Acum, când cu fiecare episod se apropie finalul producției care a cucerit mulți români, actorul a mărturisit ce i-a adus acest proiect extrem de important.

Adi Nartea, dezvăluiri despre serialul Vlad

Telespectatorii au trăit cu sufletul la gură orice moment din serialul fenomen de la Pro TV. Mulți o să fie nevoiți, în curând, să își ia adio de la personajele care au fost aduse la viață cu ajutorul unor actori apreciați în România, printre care și Adi Nartea.

În timp ce deznodământul producției este așteptat cu lacrimi de bucurie și tristețe, în același timp, Adi Nartea a mărturisit cum a reușit acest proiect să îi schimbe viața. El a explicat că a avut plăcerea să lucreze cu profesioniști adevărați, așa că a putut să învețe câte ceva de la fiecare om de pe platou.

„Noi aveam cam 9 zile per episod de filmat. Avem un an și jumătate de stat zilnic, non stop, pe platou. Noi, actorii, mai avem pauze, dar echipa Vlad stă non stop. More or less, în echipa Vlad, erau cam 100 de oameni.

Uneori 80, dacă aveam filmări în locații pretențioase, uneori am avut și 50. În Turcia era echipă restrânsă, aveam echipă de acolo. De la fiecare om de pe platoul ăla am avut de învățat.

Am fost ca un burete. Am învățat de la fiecare, eu șmecher fiind, mă duceam și întrebam. Furam meserie.”, a povestit Adi Nartea în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

„Fiecare zi era ca un cadou pentru mine”

De asemenea, în urma anilor în care l-a jucat pe Vlad, personajul principal, Adi Nartea a recunoscut că a devenit mai bogat, însă nu neapărat din punct de vedere financiar. Actorul a avut multe de câștigat din punct de vedere profesional, așa că se bucură enorm pentru că a făcut parte din producție.

„Sunt mult mai bogat și nu mă refer la bani. Am primit încredere din partea echipei, producătorilor, Pro Tv-ului. Nu am simțit niciodată că mi se cuvine treaba asta, fiecare zi era ca un cadou pentru mine.”, a adăugat acesta.

Ce probleme a întâmpinat Adi Nartea în serial

Adi Nartea a avut parte și de clipe mai puțin plăcute în timp ce se afla la filmări. Acesta s-a confruntat cu diferite probleme legate de garderobă, însă a reușit să transforme orice moment neobișnuit în unul plin de umor.

„După sezonul întâi, i-am zis celui care face pantofii să îmi facă talpă din cauciuc, știam că trebuie să alerg. Cel puțin 3 perechi de pantaloni de costum s-au rupt.

Când eram deasupra lui Aradist, îi dădeam pumni, când m-am aplecat spre Roxana și când m-am urcat într-o mașină de lux.”, a adăugat actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI