Adrian Nartea are planuri mari după rolul din ‘Vlad’. Ce roluri vrea să aibă: ‘Merg peste ocean’ EXCLUSIV

Adrian Nartea are planuri mari după rolul din ‘Vlad’. Ce roluri vrea să aibă: ‘Merg peste ocean’ EXCLUSIV
Adrian Nartea a făcut anunțul! Ce își dorește să facă după serialul Vlad

Adrian Nartea, 40 de ani, cel care îi dă viață personajului principal din serialul Vlad de la PRO TV, recunoaște deschis că producția de televiziune i-a schimbat viața.

Adrian Nartea, totul despre următoarele proiecte. Ce își dorește să facă actorul

Poate chiar mai mult decât se aștepta el însuși, însă spune că nu regretă niciun moment faptul că s-a angajat în acest proiect. Unul de care nu știe dacă va reuși să scape prea curând sau dacă va reuși să se separe vreodată.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel.

Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp.”, a declarat Adrian Nartea pentru impact.ro.

Familist convins, cu două fete, dintre care mezina s-a născut în urmă cu mai puțin de șase luni, Adrian Nartea s-a confruntat în ultimii ani și cu un asalt consistent din partea fanilor de sex feminin, care nu au putut trece cu vederea că rolul din film nu reflectă și realitatea.

Adrian Nartea, asaltat de fane: ‘A trebuit să iau atitudine’

El mărturisește deschis că nu doar românce, dar și bulgăroaice, și nu puține, i-au luat cu asalt conturile de Instagram și de facebook cerând-i tot felul de lucruri, pe care însă Adrian Nartea a preferat să le păstreze pentru el.

„În Bulgaria s-au difuzat în stil intensiv primele două sezoane. Printre urmări au fost și acelea că mi s-au umplut conturile de facebook și de instragram de inimioare și declarații de iubire.

Ba chiar, am fost martorul unei întâlniri cu totul neașteptate cu tot felul de fete, tot din Bulgaria, care au venit pur și simplu la filmare.

A trebuit să iau atitudine și să le precizez că le apreciez intențiile, dar că nu pot rezona cu anumite lucruri.”, a adăugat Nartea.

Vrea să fie băiat rău

El spune că nici româncele nu s-au lăsat mai prejos uneori, dar că folosirea unei ‘anumite detașări și a unei diplomații’ te pot ajuta ajuta deseori să ieși din situații delicate. Însă toate acestea nu i-au afectat viața de familie.

„Alina cred că a înțeles că nu e cazul să se îngrijoreze și că, într-un fel toate astea fac partea din viața noastră. De exemplu, mergem uneori împreună în parc.

Eu cu masca și cu ochelarii, de mână cu fetele, iar soția mea, Alina rămâne în urmă. Ea îmi relateaza mai apoi reacțiile celor din jur, când lumea realizează cine sunt.”, ne-a mai zis acesta.

Ce rol își dorește Adrian Nartea să primească

Oricât ar părea de surprinzător, după rolul din ‘Vlad’, Adrian Nartea spune că ar prefera un rol de băiat de rău, ca un fel de contra reacție.

„Mi-ar plăcea să joc și rolul de James Bond sau ceva de băiat rău. Poate cine știe, voi apela cândva la serviciile unui impresar și voi merge și peste Ocean!”, a mărturisit actorul.

Însă ce știe sigur este faptul că el, Adrian Nartea, cel care-și dorea până nu de mult ‘să fie corporatist’, absolvent al Facultăților de Sport și de Drept, își dorește acum ca niciodată să rămână actor.

„S-a întâmplat să devin actor și vreau să rămân actor. Cred că sunt un norocos din perspectiva asta!”, sună mărturisirea sa de credință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI