05 oct. 2024 | 16:00

Cu ce post TV din România a bătut palma Claudia Pătrășcanu. Emisiunea nu e pe placul lui Gabi Bădălău

Monden
Cu ce post TV din România a bătut palma Claudia Pătrășcanu. Emisiunea nu e pe placul lui Gabi Bădălău
Cu ce post TV din România a bătut palma Claudia Pătrășcanu. Emisiunea nu e pe placul lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu va apărea într-o emisiune TV, alături de copiii săi. Gabi Bădălău nu a fost de acord inițial cu acest lucru și chiar a încercat să o împiedice în instanță să facă acest lucru. Vedeta a avut câștig de cauză până la urmă, iar emisiunea cu ea și cu băieții ei se va filma și se va difuza.

Claudia Pătrășcanu va avea emisiune la Antena Stars

Artista a bătut palma cu Antena, pentru o emisiune de tip reality show, în care va apărea alături de copiii ei. Claudia Pătrășcanu va putea fi văzută în postura de mamă, într-un show TV în care au mai apărut și alte vedete alături de copiii lor, în trecut. Vestea nu a fost deloc pe placul fostului soț, Gabi Bădălău, care se pare că ar fi încercat să o împiedice inclusiv din punct de vedere legal să își expună copiii.

Cei doi foști soți s-ar fi judecat în regim de urgență pe tema aceasta, iar în cele din urmă Bădălău a renunțat la proces, iar artista a semnat cu televiziunea menționată. Afaceristul nu își dorea ca băieții lui să fie expuși mai mult decât au fost deja, prin prisma divorțului cu scandal dintre el și mama lor.

”S-au judecat la Constanța, în regim de urgență, iar ea s-a plâns acolo că depinde de emisiunea asta, că Gabi i-ar da prea puțini bani. El a spus că nu își dorește expunerea copiilor lui, dar ea a atacat și a spus că i se îngrădește dreptul la muncă. Ea ar trebui să se ducă să muncească, dar fără copii, să filmeze. Ei oricum sunt într-un circ mediatic, de ce să expună copiii și mai mult? Aceste ordonanțe președințiale suplinesc acordul unuia dintre părinți. Dar aici ar trebui să se urmărească interesul suprem al minorilor. Care e interesul lor aici, să apară la televizor?”, a declarat o sursă apropiată lui Gabi Bădălău, pentru cancan.ro.

Instanța i-a dat artistei câștig de cauză

Potrivit deciziei judecătorului, Claudia Pătrășcanu a obținut dreptul ca băieții ei să apară în patru episoade ale emisiunii ”În culisele celebrității”, de la Antena Stars. Filmările vor avea loc, în mare parte, la locuința artistei de la Agigea, dar și la studioul ei de înregistrări și se vor concentra pe revenirea Claudiei Pătrășcanu în muzică, după ce a stat departe de domeniul în care s-a lansat, o perioadă, pentru a se ocupa de creșterea copiilor.

Cei doi foști soți au fost într-un război deschis în ultimii ani, având de împărțit custodia copiilor. În ultimul timp, pare că cei doi au căzut la pace, iar artista chiar i-a transmis un mesaj fostului soț, cu ocazia aniversării acestuia, de acum câteva zile.

”Da, cum să nu, i-am spus ‘La mulți ani’. Nu aștept să mi se răspundă niciodată, am făcut-o pentru copiii noștri și cam atât. Să fie sănătos, asta este cel mai important, să fim sănătoși în viață”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Viața fără filtru.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Mașinile electrice care vor face senzație la anul. Merită fiecare ban investit
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro