Cu ce o șantajează Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu, de fapt. Blonda nu a mai suportat și a recunoscut tot

Cu ce o șantajează Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu, de fapt. Blonda nu a mai suportat și a recunoscut tot
Cum a amenințat-o mai exact Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt protagoniștii unui scandal șocant. Acuzațiile blondinei îl distrug complet pe Bodi care nu se află nicidecum într-o situație bună din punct de vedere legal. Cum o șantajează controversatul afacerist pe fosta prezentatoare de televiziune?

Cu ce o șantajează Alex Bodi? Bianca Drăgușanu a recunoscut public

Bianca Drăgușanu dă toate cărțile pe față! Aceasta a fost agresată în momentul în care încă se afla într-o relație cu fostul soț, detaliile și starea ei de atunci s-au aflat, dar niciunul din amorezi nu a dorit să discute pe seama evenimentului.

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Blondina susține că dorește să-și rezolve toate problemele trecutului, mai ales că aduce în fața tuturor poze și filmări compromițătoare pentru Alex Bodi. Vedeta vrea ca fostul partener să plătească pentru ce a făcut și să o lase în pace.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit că este terorizată chiar și la moment de bărbat. „Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a continuat ea.

De asemenea, fosta asistentă păcătoasă mai susține și că afaceristul a amenințat-o, iar la ieșirea din arestul la domiciliu o să rezolve toate problemele. „Cum se face că toate femeile din viața lui au fost niște „nebune”, iar el e normal? Ceva nu se pupă aici. (…) Îi spunea unei prietene comune că străluceam împreună. Mesaje alb pe negru, mesaje vocale. „Pe 15 o să ies și o să ne întâlnim noi”, zice. Eu am dovezi cu tot ce mi s-a întâmplat mie”, a mai transmis blondina.

„Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el”

„El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copiii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună.Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Xtra Night Show, de la Antena Stars)

  • Imaginile de aseara difuzate în cadrul show-ului de noapte menționat au fost șterse de pe platforma YouTube.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI