Cu ce notă a luat licența fiica lui Mădălin Ionescu. Fosta vedetă Kanal D a făcut totul public

Autor: Alexandra Chivu - 11:07, 18 iul. 2019
Cu ce notă a luat licența fiica lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a fost o lungă perioadă prezentator la Kanal D, dar a decis să se retragă din cauza programului care i-a obosit corpul și mintea. S-a concentrat pe cei dragi, iar acum se bucură nu numai de Petra, micul membru al familiei, ci și de reușitele copiilor mai mari.

Cu ce notă a luat licența fiica lui Mădălin Ionescu

După 16 ani de televiziune, Mădălin Ionescu a hotărât să ia o pauză, pentru a petrece timp cu familia sa. Fiica lui și a Cristinei Șișcanu, Petra, înseninează zilele tuturor din familie, dar nu numai ea se ocupă de dăruit bucurii, ci și copiii mai mari ai fostului prezentator TV. De curând, Ștefania, fata cea mare a omului de televiziune, a trecut prin emoții mari după ce a susținut examenul de licență, încheindu-și ”socoteala” cu Academia de Studii Economice din București, departamentul de Marketing.

Cu toate că nu aveau de ce să stea ca pe ghimpi, Ștefania excelând la învățătură dintotdeauna, au rămas, totuși, surprinși când au văzut nota finală. Mândru nevoie mare, Mădălin Ionescu și-a arătat fericirea în câteva rânduri pe rețelele de socializare. În mesaj, fostul prezentator TV a subliniat că nu i-au cerut fiice lor niciodată să obțină numai note mari ori să fie printre primii în orice, dar se bucură, desigur, de rezultat.

Cu ce notă a luat licența fiica lui Mădălin Ionescu. Fosta vedetă Kanal D a făcut totul public
Fostul prezentator TV alături de fiica sa, la festivitatea de absolvire

„O sărbătorim pe Ștefania. A luat examenul de licență cu 9,83. Nu i-am cerut asta, dar ma bucur sincer. Sper sa fie la fel de inspirată și în alegerile pe care le va face în viață. În acest moment se află pe un drum promițător. Are un job, urmează masterul și un noian de speranțe. Sunt cu totul alături de tine, Ștef ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️!”, a scris Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI