Cum arată soția lui Mădălin Ionescu în costum de baie. Sarcina i-a cam făcut probleme, dar a revenit tare din urmă

Autor: Redacția - 17:03, 14 iun. 2019
Soția lui Mădălin Ionescu, în costum de baie pe rețelele de socializare

Mădălin Ionescu și soția lui formează un cuplu fericit. Cel puțin asta reiese din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV este fericit să aibă alături de el o femeie frumoasă. Chiar dacă sarcina i-a cam făcut probleme, Cristina a revenit tare din urmă și acum poate să posteze din nou poze în costum de baie.

Soția lui Mădălin Ionescu, în costum de baie pe rețelele de socializare

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit recent 8 ani de căsnicie și au marcat momentul printr-o fotografie făcută în ziua nunții, pe care soția prezentatorului TV a postat-o pe Instagram. „La Mulți Ani împreună cu sănătate , iubire și respect”, le-a transmis un admirator.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu

Pe contul personal al rețelei de socializare, soția lui Mădălin Ionescu a postat și fotografii în costum de baie și a primit aprecieri din partea celor care o urmăresc. Aceștia i-au transmis că este o femeie naturală și au felicitat-o că nu folosește programe de editare pentru poze. Iată câteva dintre mesajele primite de Cristina:

„Ești foarte frumoasă, vrem o poză și din profil!”

„O femeie naturală!!! De ce fotoshop??? Bravo !!! Exact cum te-a dat mama natură!! Un respect deosebit pentru vedetele fără măști!”

„Ești superbă Cristina, așa trebuie să arate o femeie 💜😘😘nu scândură și siliconată!!Așa să rămâi mereu pentru că naturalețea ta este cea mai frumoasă.”

„Vă doresc numai momente minunate, frumoșii noștri. Vacanță fericită, familie frumoasă. Pupici.”

„Bravoo!!! că nu ai photoshopat poza!!! ar trebui să te ia drept exemplu toate femeile! De ce?! pentru că nu există perfecțiune… dacă ar fi existat nu v-ați fi facut photoshop! tocmai selfiurile care le șterg… le reprezintă!!! Fii tu în continuare!”

Vezi mai multe imagini cu soția lui Mădălin Ionescu în galeria foto.