Cu ce milionar a fost surprinsă Elena Băsescu în Herăstrău. Bianca Drăgușanu se va înfuria

Cu ce milionar a fost surprinsă Elena Băsescu în Herăstrău. Bianca Drăgușanu se va înfuria
Cu ce milionar a fost surprinsa Elena Basescu in Herastrau. Bianca Dragusanu se va infuria

Elena Băsescu își încearcă din nou norocul în dragoste. După o serie de dezamăgiri și relații eșuate, fosta politiciană a fost surprinsă în compania unui milionar celebru, „crai de Dorobanți”. Bianca Drăgușanu sigur se va înfuria!

Elena Băsescu, surprinsă în compania unui milionar celebru

În mare încurcătură se află fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Acesta a fost zărit alături de Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu. Printre scandalurile cu Claudia Pătrășcanu și despărțirile și împăcările cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău nu uită să se dea în spectacol în fața femeilor frumoase. Se pare că cea mai nouă cucerire a craiului de Dorobanți este chiar Eba.

Potrivit Cancan, Bădălău ar fi încercat să-i intre în grații Elenei Băsescu, de mai multe ori. De căteva luni, fiul ex-ministrului Economiei i-ar trimite periodic buchete de flori, pe care Eba le ignoră.

Cu toate acestea, zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce petreceau alături de câțiva prieteni, la Restaurantul Hiro, pe Șoseaua Nordului din Capitală.

În timpul cât au stat împreună, Gabi și Elena au socializat, și-au aruncat zâmbete, chiar au și dansat. Însă, nimic mai mult. Motivul ar fi Bianca Drăgușanu, care se afla în același restaurant de fițe. Blondina venise împreună cu „Turbo Prințesica” și alte fete de oraș să se distreze, dar l-a ignorat total pe fostul ei iubit, ca și cum Bădălău n-ar fi fost prezent acolo.

Bianca Drăgușanu, o nouă ceartă cu Gabi Bădălău

Tânărul a stat cuminte toată seara, pe semne că s-a săturat de scandalurile cu Bianca. Nici nu e de mirare, mai ales că cea mai recentă ceartă dintre acesta și Drăgușanu a pornit de la make-up artistul Ema Uta.

Se pare că Bianca Drăgușanu a descoperit în telefonul lui Gabi Bădălău mai multe mesaje compromițătoare între el și Ema Uta. Mesajele conțineau detalii despre plecarea în Maldive, acolo unde Gabi a dus-o de Revelion și pe fosta prezentatoare TV.

Putem spune că fiului vicepreședintelui Curții de Conturi îi cam place să-și răsfețe iubitele, oricare ar fi ele, cu vacanțe scumpe. Maldive este o destinație foarte îndrăgită de Gabi Bădălău, pe care o vizitează destul de des în compania unei domnișoare frumoase.

Deși s-au împăcat de mai multe ori, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au hotărât să se despartă, de data asta definitiv, din cauza infidelității bărbatului. Sătulă de repetatele escapade ale acestuia, diva ar fi spus Stop relației lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI