Elena Băsescu, aroganță extremă pe plaja din Năvodari. Detaliul de 600 de euro observat în poză

Elena Băsescu, aroganță extremă pe plaja din Năvodari. Detaliul de 600 de euro observat în poză
Elena Băsescu, aroganță extremă pe plaja din Năvodari. Detaliul de 600 de euro observat în poză

Elena Băsescu a lăsat vacanțele de lux și a decis să își petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Elena Băsescu, aroganță extremă pe plaja din Năvodari

Mămica a trei copii, mezina președintelui arată impecabil la 41 de ani. Ea este într-o formă de zile mari, lucru care s-a văzut în momentul în care Eba a rămas în costumul de baie în două piese.

Cu un trup perfect bronzat și cu forme amețitoare, fiica președintelui a mers la mare alături de cei trei copii, dar și de bona lor.

Paparazzii Click au surprins-o pe Eba într-un costum de baie cu imprimeu leopard, însă în cu totul altă postură decât acum câțiva ani. 

Vedeta a lăsat plajele cu muzică zbuciumată și șampanii pe mese. Elena Băsescu a ales o plajă ferită de lme, la Năvodari și s-a distrat împreună cu cei trei copii, Sofia, de aproape 8 ani, Traian, de 6 ani și Anastasia, micuța de 3 ani.

Cu toate acestea, Eba a rămas o împătimită a modei, așa că nu putea să apară la plajă oricum. Ea a purtat un costum de baie în două piese marca Dolce& Gabbana, care a costat 600 de euro.

Fiica președintelui s-a jucat cu copiii în apă, s-a relaxat, s-a bronzat și și-a supravegheat cei trei micuți care se jucau cuminți lângă ea.

De apreciat este faptul că Eba arată senzațional după trei nașteri. Vedeta nu lasă deloc să se vadă că are 41 de ani și trei copii și afișează aceeași silueta impecabilă pe care a avut-o mereu.

Eba, vacanță cu fostul iubit

Nu este prima vacanță pe care Elena Băsescu o face. La jumătatea lunii iulie, ea a plecat în vacanță cu fostul iubit, Cătălin Tomată.

Ea a postat și câteva fotografii pe Instagram, printre care și una în care Cătălin se juca cu micuța Anastasia.

Eba nu a făcut declarații despre împăcarea cu fostul său iubit. Cei doi s-au despărțit în 2019, după doi ani de relație.

Cătălin Tomată este patronul mai multor restaurante din Capitală. El s-a ales cu porecla Tomată după ce s-a apucat de afaceri, iar prietenii l-au poreclit după o cunoscută pizzerie din străinătate.

La începutul lunii martie a anului trecut, fostul iubit al Elenei Băsescu a fost surprins cu fiica unui reputat milionar român.

În presa mondenă s-a zvonit că fostul iubit al Elenei Băsescu ar fi încercat să le cucerească pe Andra Trandaș sau Georgiana Constantin, nume celebre în peisajul monden, doar că nu a reușit.

Momentan, nici Eba, nici Cătălin nu au făcut declarații cu privire la relația lor și dacă s-au împăcat, cu toate că au fost împreună în vacanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI