Cosmin Seleși de la Te Cunosc de Undeva, suspect de Covid-19. Prezentatorul Antena 1, testat de urgență

Cosmin Seleși de la Te Cunosc de Undeva, suspect de Covid-19. Prezentatorul Antena 1, testat de urgență
Seleși, suspect de coronavirus

Cosmin Seleși s-a temut că are coronavirus, așa că a mers de urgență la medic pentru a-și face testul! În același timp, mai multe surse din apropierea prezentatorului de la Antena 1 au confirmat că testul este pozitiv, fapt infirmat de acesta, ulterior. Totul s-a petrecut după ce s-a aflat că Marcel Pavel a fost infectat, dar asta abia după ce a apucat să meargă la filmările de la Te Cunosc de Undeva. Alături de Ozana Barabacea și cunoscutul cântăreț de operă au mai fost confirmate pozitiv și alte două persoane din staff-ul tehnic.

Cosmin Seleși, suspect de COVID-19

Cunoscutul actor și om de televiziune a mers de urgență la spital, speriat că ar putea să aibă coronavirus. După ce Marcel Pavel a fost testat pentru noul virus, filmările de la Te Cunosc de Undeva sunt din nou compromise, din cauza șirului de îmbolnăviri apărute.

Show-ul transformărilor trebuia să înceapă în curând, iar Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. Cu toate astea, cazurile continuă să apară. În urma celor întâmplate, a fost realizată o anchetă epidemiologică și au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct cu cele confirmate.

Cosmin Seleși, confirmat cu coronavirus
Cosmin Seleși, suspect de coronavirus

Două persoane din staff-ul tehnic testate pozitiv

„În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță„, transmite Antena.

Surse din cadrul Antena 1 ne-au informat că pe lângă Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au mai fost infectate alte două persoane din staff-ul tehnic al emisiunii. Grijile mari vin pentru restul juriului format din Andreea Bălan și Aurelian Temișan, care au fost în preajma cântăreților și a prezentatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI