Cu ce fostă concurentă Survivor România și-a încercat Marius Crăciun norocul. Ea l-a dat de gol la TV VIDEO

Cu ce fostă concurentă Survivor România și-a încercat Marius Crăciun norocul. Ea l-a dat de gol la TV VIDEO
Cu ce fosta concurenta Survivor Romania si-a incercat Marius Craciun norocul

Au tot circulat zvonuri conform cărora Marius Crăciun și Irisha ar fi împreună, deși cei doi foști concurenți de la Survivor România au spus de mai multe ori că sunt doar prieteni. Care este adevărata relație dintre ei și cine este concurenta pe care semifinalistul de la Survivor România 2021 ar fi încercat să o curteze.

Pe cine ar fi încercat Marius Crăciun să cucerească la Survivor România

Irisha și Marius Crăciun au o frumoasă relație de prietenie, pe care au consolidat-o după ce s-a terminat emisiunea Survivor România. Deși pe parcursul competiției, Faimoasa și Războinicul au fost rivali pe traseu, în spatele camerelor de filmare s-au înțeles foarte bine.

Invitată alături de Raluca Dumitru la emisiunea Teo Show de la Kanal D, Irisha a făcut dezvăluiri incredibile legate de adevărata sa relație cu Marius Crăciun.

Deși semifinalistul sezonului 2 Survivor România a spus că el nu s-a dus în Republica Dominicană cu gândul de a-și găsi o iubită, iată că Irisha a dat cărțile pe față la Teo show.

Bruneta a mărturisit că Marius Crăciun i-ar fi făcut avansuri, iar acest lucru a făcut-o să se simtă extrem de specială și nu a deranjat-o deloc.

„Da (n.r. – Marius i-a făcut avansuri). Dar în general o femeie se simte mai apreciată, mai specială în momentul în care un bărbat îi face avansuri sau complimente, că și astea pot fi…Uite, un compliment ar fi: ‘Ce frumos ți-ar sta la mine în casă.”, a mărturisit Irisha la Teo Show.

Chiar dacă este o femeie singură și disponibilă, Irisha a spus că s-ar căsători și mâine cu unul dintre cei mai doriți și curtați burlaci din România, anume designerul Cătălin Botezatu.

„Cu Cătălin Botezatu. Ce frumusețe de bărbat, ce stil, ce caracter, ce energie, se vede bine. Am avea niște copii, Cătăline…”, a completat frumoasa artistă.

Mama Irishei îl place mult pe Marius Crăciun

Invitați, acum câteva săptămâni, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă de la Kanal D, Marius Crăciun și Irisha au fost întrebați, pe față, dacă sunt sau nu împreună.

Răspunsul fostei Faimoase i-a ținut pe români cu sufletul la gură. Irisha a mărturisit că ea l-a susținut dintotdeauna pe Marius, chiar și după ce a fost eliminată din concurs. Cei doi sunt prieteni foarte buni, însă nimic mai mult.

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama. Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat fosta Faimoasă la Ștafeta Mixtă.

Urmăriți Playtech.ro și pe