Cu ce brunetă a fost surprins îmbrățișat Alex Bodi. Și Pepe a pus ochii pe ea

Cu ce brunetă a fost surprins îmbrățișat Alex Bodi. Și Pepe a pus ochii pe ea
Cu ce bruneta a fost surprins imbratisat Alex Bodi. Si Pepe a pus ochii pe ea

Încurcate sunt căile dragostei. După ce s-a certat și împăcat de mai multe ori cu Bianca Drăgușanu, chiar și după divorț, Alex Bodi a fost surprins în compania unei alte femei, de data aceasta o frumoasă brunetă. Cine este focoasa domnișoară de care Alex Bodi pare a fi de nedezlipit.

Cu ce brunetă a fost surprins îmbrățișat Alex Bodi

Alex Bodi impresionează din nou, iar de data aceasta fanii nu mai știu ce să creadă. După ce s-a certat cu fosta lui soție Bianca Drăgușanu în plină stradă, rugând-o să nu se mărite cu Gabi Bădălău, afaceristul i-a făcut avansuri frumoasei Mădălina Ghenea, însă frumoasa actriță l-a refuzat în mai multe rânduri.

Pentru că este un bărbat ocupat și obișnuit să fie în centrul atenției, Alex Bodi nu rămâne singur pentru mult timp, reușind întotdeauna să capteze atenția unei frumoase domnișoare. De această dată, femeia în compania căreia a fost văzut afaceristul din Mediaș este nimeni alta decât Bianca Iordache. Superba brunetă care l-a cucerit și pe artistul Pepe se simte foarte bine în preajma lui Alex Bodi, iar sentimentul este reciproc, cu siguranță, dacă privim imaginile de mai sus.

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a postat, recent, o fotografie pe Instagram în care apare alături de Bianca Iordache într-o ipostază mai mult decât prietenoasă. Bodi stă rezemat de bustul generos al frumoasei brunete, care zâmbește și îl mângâie tandru pe față, semn că nu este deranjată deloc de situație.

Ce legătură există între Bianca Iordache și Pepe

Bianca Iordache l-a cucerit pe fostul soț al Ralucăi Pastramă cu formele ei voluptoase și chipul de păpușă. Ea și Pepe se cunosc de 18 ani, de când Bianca lucra ca animatoare într-un club de fițe din Capitală.

„Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe.

Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, declara Pepe la Showbiz Report, acum ceva vreme.

Ce a declarat Alex Bodi despre o potențială împăcare cu Bianca Drăgușanu

Aceasta nu este prima dată când cei doi sunt surprinși împreună, cei doi fiind surprinși distrându-se împreună într-un club, acum puțin timp. Se leagă, oare, o idilă între cei doi. Un lucru este cert. Nici Alex Bodi, nici Bianca Iordache nu au dat, momentan, detalii despre presupusa lor relație.

În ceea ce privește o posibilă împăcare cu fosta lui soție, Alex Bodi spune că nu există nicio șansă ca între el și Bianca Drăgușanu să mai existe vreodată o relație.

„Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea.

Nu mai există și nu a fost vorba de vreo împăcare (…) Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur.”, a zis Alex Bodi la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI