03 ian. 2020 | 20:41

Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko. Frumoasa basarabeancă a avut lipici la milionari

Monden
Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko. Frumoasa basarabeancă a avut lipici la milionari
Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte de căsătorie

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar de-a lungul timpului e clar că a reușit să atragă atenția asupra celor mai râvniți bărbați. Iată cu cine s-a iubit basarabeanca de când a devenit cunoscută?

Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko?

Anna Lesko a divorțat recent, după ce au fost făcute publice niște imagini în timp ce aceasta își înșela soțul cu Mike Diamondz. Majoritatea fanilor săi au fost șocați de eveniment, pentru că relația dintre cei doi amorezi părea mai sudată decât niciodată. Cu toate astea, bărbații care o sorbeau din priviri pe aceasta s-au cam bucurat să afle că solista este singură. Pe lângă relația de lungă durată cu fostul ei soț, aceasta a devenit cunoscută pentru povestea controversată de dragoste pe care a trăit-o alături de Irinel Columbeanu preț de opt ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, pe timpul în care ea era dansatoare într-o trupă de balet. După ce s-a despărțit de afacerist în 2004, s-a aruncat în brațele lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Din păcate, relația nu a mers mult, așa că la scurt timp fanii o regăseau alături de Roger Akoury, patronul unui lanț de farmacii. După ce a fost părăsită de acesta, s-a afișat alături de Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre și Alex Erbașu. După craii de Dorobanți, a oscilat între Codin Maticiuc și Liviu Moreanu, mai apoi l-a cucerit pe Elan Schwarzenberg.

Bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte să se căsătorească

Bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte să se căsătorească

Mesajul Annei după divorț

”E drăguț la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranță. Incepi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veți vedea la sfarsitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac”
Anna Lesko

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro