Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko. Frumoasa basarabeancă a avut lipici la milionari

Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko. Frumoasa basarabeancă a avut lipici la milionari
Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte de căsătorie

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar de-a lungul timpului e clar că a reușit să atragă atenția asupra celor mai râvniți bărbați. Iată cu cine s-a iubit basarabeanca de când a devenit cunoscută?

Cu ce bărbați s-a iubit Anna Lesko?

Anna Lesko a divorțat recent, după ce au fost făcute publice niște imagini în timp ce aceasta își înșela soțul cu Mike Diamondz. Majoritatea fanilor săi au fost șocați de eveniment, pentru că relația dintre cei doi amorezi părea mai sudată decât niciodată. Cu toate astea, bărbații care o sorbeau din priviri pe aceasta s-au cam bucurat să afle că solista este singură. Pe lângă relația de lungă durată cu fostul ei soț, aceasta a devenit cunoscută pentru povestea controversată de dragoste pe care a trăit-o alături de Irinel Columbeanu preț de opt ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, pe timpul în care ea era dansatoare într-o trupă de balet. După ce s-a despărțit de afacerist în 2004, s-a aruncat în brațele lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Din păcate, relația nu a mers mult, așa că la scurt timp fanii o regăseau alături de Roger Akoury, patronul unui lanț de farmacii. După ce a fost părăsită de acesta, s-a afișat alături de Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre și Alex Erbașu. După craii de Dorobanți, a oscilat între Codin Maticiuc și Liviu Moreanu, mai apoi l-a cucerit pe Elan Schwarzenberg.

Bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte să se căsătorească
Bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko înainte să se căsătorească

Mesajul Annei după divorț

”E drăguț la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranță. Incepi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veți vedea la sfarsitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac”
Anna Lesko

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI