Cu ce avere a rămas, de fapt, Adi Mutu după divorțul de Consuelo. A pierdut milioane de euro

Cu ce avere a rămas, de fapt, Adi Mutu după divorțul de Consuelo. A pierdut milioane de euro
Cu ce avere a rămas Adrian Mutu, după divorțul de Consuelo?

Adrian Mutu a iubit mult, dar a și tras de pe urma despărțirilor. Acest lucru s-a întâmplat mai ales după divorțul de frumaosa Consuelo. Iată cu ce avere a rămas după separarea de mama copiilor lui! Acesta a mărturisit totul într-o emisiune.

Cu ce avere a rămas Adi Mutu, după divorțul de Consuelo?

Adrian Mutu s-a iubit cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, în perioada dintre 2003-2013. Aceasta este originară din Republica Dominicană, loc în care s-a mutat după ce i-a spus adio cunoscutului fotbalist.

Fosta iubire a lui Mutu a rămas cu cele două fete pe care le-a dus în țara natală, mai apoi și-a văzut de carieră, așa că a dat lovitura în domeniul imobiliarelor. Adrian Mutu a povestit, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de către Ovidiu Ioanițoaia, cum a rămas după partajul cu fosta soție.

Cu ce avere a rămas Adrian Mutu după  divorțul de Consuelo?
Cu ce avere a rămas Adrian Mutu după divorțul de Consuelo?

„Am făcut partajul”

„Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor. Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am banin”
Adrian Mutu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI