Cu câți bani se închiriază o nouă garsonieră de 11 metri pătrați în Cluj: „La închisoare e mai mult loc”

Cu câți bani se închiriază o nouă garsonieră de 11 metri pătrați în Cluj: „La închisoare e mai mult loc”
Cat este chiria la o garsonierea de 11,4 mp. din Cluj

Am aflat cu câți bani se închiriază o nouă garsonieră de 11 metri pătrați în Cluj. Prețul este unul astronomic, în contextul în care la închisoare este mai mult loc decât în această locuință. Toate detaliile despre garsoniera din Cluj, în rândurile de mai jos.

A apărut o nouă garsonieră mică de închiriat la Cluj. Câți metri pătrați are și cât costă chirie

Proprietarul unui apartament de 11,4 metri pătrați și-a scos locuința spre închiriere, iar prețul cerut este unul astronomic, în contextul în care garsoniera este mult prea mică. Astfel, pentru cei 11,4 metri pătrați de garsonieră proprietarul solicită o chirie lunară de 225 de euro.

„Debaraua”, cum o numesc internauții, este situată în cartierul Gruia și a fost aranjată bine față de alte locuințe disponibile pe piață, însă spațiul lasă de dorit. Spre exemplu, în baie dușul nici măcar nu a încăput.

Astfel, prețul cerut pentru această chirie, 1.150 de lei, este enorm de mare pentru ceea ce se oferă, iar clujenii care au văzut anunțul au pornit asaltul de comentarii răutăcioase. Proprietarul s-a și lăudat că de la garsonieră până în centru faci numai cinci minute, lucru taxat iarăși de internauți.

Ce au scris internauții despre garsoniera de 11,4 metri pătrați

„În cinci minute nu ajungi de acolo în centru nici cu mașina”, „La închisoare mai mult loc am avut”, „Să închiriezi o debara cu 1150 de ron și să te lauzi că ai cheltuieli mici? Păi boss… chiria e mare, nu cheltuielile”, sunt câteva dintre comentariile internauților, care au comentat la anunțul de pe Facebook.

Garsoniera de 11 mp, scoasă la închiriere la începutul anului, a fost închiriată imediat

Aceasta este cea de-a doua locuință foarte mică scoasă la închiriere în Cluj, în acest an. Prima garonieră, care măsura doar 11 metri pătrați, a apărut pe piața imobilară la începutul acestui an, iar prețul de închiriere era de 200 de euro.

Atunci, o agenție imboliară din Cluj a publicat anunțul, care a fost intens distribuit și comentat de internauți. La fel ca și acum, internauții au ironizat spațiul extrem de mic pe care îl are garsoniera și s-au întrecut în comentarii umoristice.

O tânără a închiriat prima garsonieră foarte mică din Cluj

Reprezentantul agenției imobiliare, a anunțat atunci că, la circa 20 de minute după ce a fost postat anunțul cu garsoniera, a venit și primul telefon.

„O clientă a văzut-o, i-a plăcut, s-a hotărât că rămâne și postarea a rămas în continuare acolo, pe pagină. Adică nu am mai șters-o. Pentru o persoană…ți-ai putea desfășura acolo activitatea. Mă rog, în cazul fetei respective. Așa îmi spunea dânsa. Nu-mi trebuie decât să dorm și să îmi țin lucrurile personale”, a relatat agentul imboliar al agenției, imobiliare.

Astfel, proprietarul garsonierei scoasă la închirere acum are toate șansele să-și găsească client, în contextul în care piața imobiliară în Cluj este foarte scumpă, atât la vânzarea de case, precum și la închirierea lor.