CTP e impresionat de Simona Halep. „Principalul câștig e relația cu noul antrenor”

CTP e impresionat de Simona Halep. „Principalul câștig e relația cu noul antrenor”

Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul câștigat de Simona Halep în fața americancei Venus William în optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a arătat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme să o învingă pe adversara sa și să se califice în sferturi.

CTP este de părere că Simona Halep a luat cea mai bună decizie prin readucerea lui Daniel Dobre ca antrenor. „Principalul câştig este acea relaţie reluată cu Daniel Dobre. Relaţia dintre ei e bună, Simona îl ascultă, asta e cel mai important, că Simona are un antrenor şi avea nevoie de cineva pe care să se sprijine în timpul jocului, a cărui privire să o caute. Cu Venus Williams victoria nu a fost niciun moment sub semnul incertitudinii, marea campioană americană a fost într-o stare fizică proastă, nu avea cum să câştige”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Cum a ajutat-o antrenorul pe Simona Halep

„Nu acest meci a fost problema, ci precedentul, cu Polona Hercog, în care slovena a jucat ceva caracterizat de Simona ca (n.r. de necrezut). A fost cel mai bun meci din viaţa ei, s-a depăşit la toate capitolele, a jucat un tenis aproape imparabil. Simona a reuşit însă să reziste acolo sub gloanţe şi să aştepte momentul în care adversara se va înmuia. Importante au fost cele două intervenţii ale lui Brică (n.r. Daniel Dobre), i-a spus exact ce trebuia să îi spună pe un ton apropiat”, a adăugat jurnalistul.

Simona Halep va juca în sferturile de finală ale turneului de la Miami împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 18 WTA, care a învins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, locul 50 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 45 de minute. Sportiva noastră a jucat o singură dată împotriva lui Qiang Wang până acum și s-a impus cu 7-5, 6-1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI