CTP, reacție neașteptată despre plecarea Vioricăi Dăncilă din PSD: „Le-a luat Dumnezeu mințile!”

CTP, reacție neașteptată despre plecarea Vioricăi Dăncilă din PSD: „Le-a luat Dumnezeu mințile!”
CTP, despre demisia Vioricăi Dăncilă: "Nu este tactic corect să facă asta"

Liderii PSD ar urma să îi ceară Vioricăi Dăncilă să își dea demisia, în ședința Comitetului Executiv Național, programată marți, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că social-democrații fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului.

CTP, despre demisia Vioricăi Dăncilă: „Nu este tactic corect să facă asta”

Viorica Dăncilă a convocat ședința Comitetului Executiv Național, în cadrul căreia vrea să îi tragă la răspundere pe baronii locali pentru rezultatul slab de la alegerile prezidențiale. Potrivit unor surse, Dăncilă ar urma să își dea demisia, la cererea lideriror social-democrați. Decizia va afecta foarte mult partidul, este de părere Cristian Tudor Popescu.

„Dă senzația de slăbiciune această executare rapidă a liderului, vulnerabilizează imaginea partidului. Nu este tactic corect să facă asta. De obicei, ne amintim cazurile lui Geaonă, Năstase, Ponta, durează ceva, să se uite momentul înfrângerii și să pară o decizie luată de partid în condiții stabile, de consultare. Nu mi se pare bine gândită această mișcare făcută de PSD, dar dacă o fac, înseamnă că le-a mai luat din minți Dumnezeu și altora de acolo”, a declarat CTP pentru postul de televiziune Digi 24.

Viorica Dăncilă nu își dă demisia după rezultatul rușinos de la alegerile prezidențiale

Gazetarul a mai spus că în acest moment poziția Vioricăi Dăncilă în partid este foarte slabă și că nu este stilul PSD să înlăture un membru după 48 de ore de la pierderea alegerilor.

„Dăncilă a ținut un discurs în care erau vinovați toți cei din teritoriu, mai puțin ea. Și ei au întrebat-o, dar matele câte voturi ai adus? Est foarte slabă poziția ei, e foarte probabil să plece din fruntea partidului, dar repet, nu este stilul PSD să facă asta în 48 de ore, dă semne de slăbiciune și judecăți pripite”, a precizat jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI