CTP, reacție năucitoare, după scandalul Dăncilă – Manda din PSD: ”Asta arată că nu gândește!”

CTP, reacție năucitoare, după scandalul Dăncilă - Manda din PSD

CTP a avut o reacție năucitoare, după scandalul Dăncilă – Manda din PSD, după ce cel din urmă a jignit-o. Lia Olguța Vasilescu, soția lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este șefa de campanie a liderului PSD.

CTP, reacție năucitoare, după scandalul Dăncilă – Manda din PSD

Gazetarul CTP a intrat, în direct, la Digi24, pentru a comenta măcelul în CEx-ul PSD. Viorica Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda, soțul șefei de campanie a Vioricăi Dăncilă, Olguța Vasilescu, că a jignit-o. Fostul ministru al Muncii a protestat prin demisie: nu mai este șefa de campanie a lui Dăncilă. Șefa PSD a început să plângă și a amenințat că renunță la candidatură.

CTP, reacție năucitoare, după scandalul Dăncilă - Manda din PSD: ”Asta arată că nu gândește!”
CTP, reacție năucitoare

Ședința s-a întrerupt, iar Viorica Dăncilă a plecat din sală. Claudiu Manda, după ea. Cei doi au purtat o discuție între patru ochi, apoi au revenit în sală. Despre evenimentele din cadrul ședinței PSD a vorbit și jurnalistul CTP, la DIGI24. Gazetarul a susținut că Dăncilă a făcut o mișcare greșită luându-se de Manda, el adunând mare parte din voturile din Oltenia, unde PSD a fost varianta multor cetățeni.

”Cum să te iei de Manda?”

„Cum să te iei de Claudiu Manda când el a adus voturi din Oltenia? Fără Oltenia, nici nu intra în turul doi. Asta este o mișcare care arată că nu gândește. Ar fi fost un impardonabil să nu o dea afară pe Ana Bichall, dar iată că au rezolvat problema”, a spus CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI