CTP, reacție fabuloasă după victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. ”E propriul ei antrenor!”

CTP, reacție fabuloasă după victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. ”E propriul ei antrenor!”
CTP: "Simona Halep este în acest moment propriul ei antrenor"

Cristian Tudor Popescu a comentat prestația Simonei Halep, după calificarea în semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de părere că numărul 7 mondial a ajuns să fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridică aproape de nivelul maxim pe care îl poate arăta Halep.

CTP: „Simona Halep este în acest moment propriul ei antrenor”

„Simona a ajuns în acest moment la nivelul de joc de anul trecut, cu care a făcut finală la Australian Open și a câștigat la Roland Garros. Acesta este nivelul ei maxim de joc, foarte aproape de nivelul maxim. Încă ceva ieșit din comun, Simona este în acest moment propriuul ei antrenor pe teren, își face singură on-coaching, ia deciziile cele mai bune în funcție de ce joacă adversara. Ca și în meciurile precedente, Simona a înțeles, după un început ezitant, ce anume are de făcut pentru a o contra pe periculoasa Shuai Zhang.

Simona a schimbat soarta meciului la 4-1 pentru Zhnag. Ar fi putut să câștige Zhang și să se ducă la 5-1. Simona a câștigat un punct, primul care nu s-a terminat repede, pentru că asta a fost tactica lui Zhang, să încerce lovitura decisivă după 1, 2 ,3 schimburi. Din acel moment Simona și-a câștigat încrederea în a-i trimite mingea înapoi încât aceasta să greșească.

Faptul că Simona i-a scos niște mingi extraordinare a făcut-o pe Zhang să-și ascută și mai mult jocul din teama că Simona îi va scoate chiar și aceste mingi la limită și atunci a început să greșească în out lateral. Îi era teamă de capacitatea de recuperare a Simonei.

După primul set, partida nu a mai avut istoric, Zhang uitându-se disperată spre banca tehnică, neștiind ce să mai facă în fața solidității extraordinare a jocului Simonei. Serviciul Simonei a mers tot mai bine și a încheiat en-fanfare acest meci”, a declarat Cristian Tudor Popescu după meciul Simona Halep – Shuai Zhang 7-6, 6-1.