CTP, reacție după meciul lui Halep: „Simona, adevărat a înviat!”

CTP, reacție după meciul lui Halep: „Simona, adevărat a înviat!”

România a jucat cu Franța pentru finala FedCup. A pierdut, dar ce rămâne în mintea tuturor este meciul final, unde Halep l-a făcut fericit pe CTP.

După meciurile de simplu, România şi Franţa au fost la egalitate, scor 2-2, în semifinalele FedCup. Ultima speranță era în meciul de dublu, unde Simona Halep a jucat cu Monica Niculescu contra cuplului Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic. Cele din urmă au câştigat meciul de dublu: scor 5-7, 6-3, 6-4.

Astfel, Franța s-a calificat în finala FedCup, iar România, cu Halep și celelalte jucătoare, rămâne în afara competiției.

Ce-a spus CTP despre meci și despre Simona Halep

Cristian Tudor Popescu a devenit un fel de far călăuzitor al meciurilor Simonei Halep. O critică sau o laudă și reacția lui e destul de așteptată. Ei bine, a avut mult de spus după meci.

CTP susține că a trăit pe deplin partid. Meciu l-a făcut să exclame: „Simona, adevărat a înviat!”.

Cristian Tudor Popescu a recunoscut că dificultatea meciului de dublu, unde Halep a jucat alături de Niculescu, i-a dat bătăi de cap. „Sunt ameţit, mă doare capul, am urlat pe aici. Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peşteră. Nu aveam cum să reacţionez altfel”, a spus CTP.

„La 4-0 acolo, m-a depăşit. E un fel de biruinţă a spiritului asupra materiei ce am văzut la Simona. Loveşte atât de bine Garcia, cu dreapta, este dureroasă lovitura aceea, parcă mi-o trimitea mie direct în pancreas de fiecare dată, îngrozitoare lovitură, şi puternică, şi cu spin. Garcia nu a cedat niciun moment. N-am mai văzut de mult un meci atât de echilibrat”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„În momente critice [Garcia] a avut noroc. Fie a prins jumătate de tuşă, un sfert, fie a prins o bandă ucigaşă. Simona nu a prea avut noroc, dimpotrivă. I-au ieşit mai multe mingi foarte puţin afară. Asta face şi mai miraculoasă forţa psihică a Simonei. Ea este în clipa asta într-un vârf de maturiatate al carierei ei. Este capabilă să remonteze un meci de la orice scor şi cu oricine”, a conchis Cristian Tudor Popescu.