CTP, prima reacție după ce Moldova nu a acordat României niciun punct la Eurovision. Ce a transmis jurnalistul

CTP, prima reacție după ce Moldova nu a acordat României niciun punct la Eurovision. Ce a transmis jurnalistul
CTP, reacție după ce a aflat că România nu a primit niciun punct de la Moldova la Eurovision

Cristian Tudor Popescu vine cu prima reacție după ce Moldova nu a acordat niciun punct României în cadrul Eurovision. Mulți dintre fanii concursului au rămas șocați de felul în care au ajuns punctele la anumite țări. Un scandal uriaș a ajuns în prim-plan în cadrul concursului de muzică din cauza voturilor. „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta”,  a subliniat scriitorul.

CTP, reacție după votul Moldovei: juriul din Chișinău nu a acordat niciun punct României la Eurovision

Cristian Tudor Popescu a vizionat atent concursul de muzică. Acesta a reacționat în miez de noapte după ce a aflat că Moldova nu a susținut deloc România. Ucraina este marea câștigătoare din ediția de anul acesta.

Gazetarul a vorbit despre întreg spectacolul, dar mai ales despre voturile pe axa România – Republica Moldova. WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a obţinut 65 de puncte cu melodia „Llamame”, ocupând în cele din urmă locul 18 în clasament.

Criticul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a subliniat că Moldova nu a acordat puncte României, dar nici juriul de la București nu s-a arătat mulțumit de prestația vecinilor și nu i-au punctat nici ei.

Bătălia Eurovision

„Bătălia Eurovision – au câștigat Uk și UK!

-Ukraina a câștigat detașat Eurovision 2022.
-Cel mai hotărât susținător al Ukrainei atacate de hoarda lui Putin, Marea Britanie, pe locul 2.
-Lanternele roșii, ultimele locuri ale clasamentului, Franța și Germania, statele mari cu comportamentul cel mai unsuros față de Kremlin.

-Republica Moldova a terminat pe locul 7, cu Zdob și Zdub și al lor Țrenuleț Chișinău-București, primind un uriaș 239 puncte de la public. Totuși, juriul de la Chișinău a acordat 0 puncte României, iar juriul de la București 0 puncte Moldovei… Ce ziceți de asta”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

,,S-au prezentat foarte bine”

Mai mult decât atât, piesa ,,Trenuleț” interpretată de Zdob și Zdub a reușit să primească nu mai puțin de 239 de puncte de la public. În timpul acesta, românii sunt din nou nemulțumiți de faptul că țara noastră nu a ajuns măcar câteva poziții mai sus în clasament.

Prestația reprezentantului nostru de anul acesta i-a surprins foarte plăcut pe mulți cetățeni care au încercat să îl sprijine. Din păcate, nu a fost suficient.

,,Românii noștri s-au prezentat foarte bine, au avut o melodie super, catchy, show-ul a fost foarte bun, cu niște dansatori excelenți.  Uitați-vă bine la ei, în anii următori eu nu cred că vom mai avea așa o reprezentare bună.❤”, a fost comentariul unui internaut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI