CTP o face praf pe Lia Olguța Vasilescu: „Transformi România în republică sovietică socialistă”

CTP o face praf pe Lia Olguța Vasilescu:
CTP o ironizează pe Lia Olguța Vasilescu

Cristian Tudor Popescu susține că PSD a adus România în situația de la sfârșitul anilor ’80, referindu-se la situația economică și la încercările foștilor guvernanți de a mușamaliza lucrurile. Gazetarul a vorbit cu ironie despre Lia Olguța Vasilescu, după ce aceasta a criticat Guvernul Orban că a plătit rachetele Patriot contractate în urmă cu doi ani.

CTP o ironizează pe Lia Olguța Vasilescu

„Va să zică: grad de îndatorare uriaș. Nu? Asta a făcut Ceaușescu în anii 70 și dup-aia a călcat în picioare românii ca să poată plăti acele datorii, făcute c-așa a vrut el. A distrus toate relațiile internaționale ale României. Ce au putut să distrugă au distrus. Același lucru l-a făcut Nicolae Ceaușescu, care mai avea relații în 1989 cu dictatorii din Africa, ăia de se cânta cu banane „Vive le president Ceaușescu!” și unde trimitea fete regimul ceaușist. O să mai vorbim de fete, cu dl. Bădălău”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul a criticat-o pe Lia Olguța Vasilescu, după ce fostul ministru al Muncii s-a legat de plata făcută de Guvernul Orban pentru rachetele Patriot care au fost contractate în urmă cu doi ani.

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu la începutul carierei. Era brunetă și cu părul lung. Nu o recunoști FOTO

„Păi, ce, se apucă să plătească facturi? Cum adică, să onoreze contracte? Să onorezi un contract?! Păi, ăsta este un obicei… capitalist! Noi suntem socialiști, domnule! La noi, merge! Ce Patriot? N-avem treabă cu Patriot!

Ce spune doamna Volguța… V. Olguța! Nu e corect să-i spun așa? Vasilescu Olguța, doamna Volguța. Și-i mai spun dintr-o cauză Volguța: de la fluviul cu același nume, de la Volga, pentru că să faci astfel de declarații, să nu se onoreze contractul semnat acum doi ani pentru Patriot, în condițiile în care ne-am asumat 2 la sută contribuția noastră la NATO și avem relații cu partenerul nostru strategic – despre care tot vorbea dna Dăncilă -, să faci asta înseamnă să transformi România – asta vrea dna Volguța – într-o republică sovietică socialistă, de fapt. Clar asta vrea”, a mai spus CTP.