CTP, dezvăluire șocantă despre Diana Șoșoacă. Nu s-a putut abține: ”Șefă de bandă, l-a amenințat direct”

CTP, dezvăluire șocantă despre Diana Șoșoacă. Nu s-a putut abține: ”Șefă de bandă, l-a amenințat direct”
CTP, dezvăluire șocantă despre Diana Șoșoacă. Nu s-a putut abține ”Șefă de bandă, l-a amenințat direct”

Cristian Tudor Popescu a decis să facă dezvăluiri șocante despre Diana Șoșoacă. Fosta senatoare a fost extrem de activă în ultima perioadă, dar se pare că acțiunile ei nu au mulțumit pe toată lumea. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre amenințările pe care ea le-a făcut în timpul confruntărilor cu jandarmii de la Ministerul Muncii, dar și cu agenții de pază de la Institutul Marius Nasta.

CTP a criticat-o dur pe Diana Șoșoacă. Ce porecle i-a atribuit

Cristian Tudor Popescu a decis să facă dezvăluiri șocante despre Diana Șoșoacă. Gazetarul i-a găsit două porecle dure fostei senatoare AUR și nu s-a temut să spună părerea pe care și-a format-o despre Diana Șoșoacă în urma a mai multor evenimente.

„Doamnei îi spuneam până acum senatoarea ‘Cascada Urlătoarea’. O să-i schimb apelativul cam o dată pe săptămână, pentru că e bine să facem lucrul ăsta, pentru că e foarte activă doamna. O să-i spun doamna ‘Balivernă’ săptămâna asta”, a declarat jurnalistul într-o intervenție la Digi24, citat de publicația Libertatea.

Ce spune CTP despre comportamentul Dianei Șoșoacă. Dezvăluiri uluitoare

Jurnalistul a vorbit și despre comportamentul pe care Diana Șoșoacă l-a avut în fața Institutului Marius Nasta, susținând că mulți o apreciază, deși aceasta ar fi procedat greșit în cadrul incidentelor menționate mai sus.

„Aceasta doamnă l-a amenințat pe acel om de ordine într-un stil mafiot. Mulți apreciază ce face doamna Balivernă sau doamna Ciocioacă. Are multe cioace în dotare. Deci îl amenință pe acel om: el este pus acolo să facă o treabă. Această amică a poporului se răstește și îl ameință în stil mafiot.

„Să nu-și folosească legitimația de parlamentar în acest mod ticălos și ilegal, pentru că asta face cu această legitimație pe care o agită”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

CTP a vorbit despre comportamentul Dianei Șoșoacă

Cristian Tudor Popescu a decis să facă dezvăluiri șocante despre Diana Șoșoacă. Jurnalistul a criticat dur comportamentul pe care Diana Șoșoacă l-a avut, făcând referire la câteva dintre replicile folosite în trecut de fosta senatoare.

„În fața Ministerului Sănătății, acum două săptămâni, după Balș, acolo spunea jandarmilor: ‚Mă lăsați să intru eu singură sau vreți să intru cu toți ăștia din spatele meu în clădire?’. Din nou, amenințare de șefă de bandă, de gașcă. Asta este esența comportamentului doamnei.”

„Nu se poate să lași lucrurile astea. Sunt mulți care tac în clipa de față pentru că le este frică de deschiderea maxilarelor cucoanei: ‘Cine știe ce mai scuipă în continuare, cum mai amenință și ce mai face?’”, a mai spus CTP.

La incidentul de la unitatea mobilă de ATI aflată la Institutul Marius Nasta ce a avut loc duminică seară a fost prezentă și Diana Șoșoacă, ce a fost exclusă recent din AUR. Aceasta i-a cerut în acel moment demisia lui Vlad Voiculescu și a intrat în mai multe altercații cu agenții de pază din curtea spitalului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI