CTP nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu după ce a apărut fără mască: ”Trebuia să se considere ca în Biblie”

CTP nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu după ce a apărut fără mască: ”Trebuia să se considere ca în Biblie”
CTP nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu după ce a apărut fără mască

Cristian Tudor Popescu lovește din nou. Reputatul ziarist a transmis un mesaj cu impact puternic spre Vlad Voiculescu, după ce acesta a fost surprins în Parlament fără masca de protecție la gură. Ce scuză a invocat ministrul Sănătății și ce spune CTP despre acest lucru.

CTP nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu după ce a apărut fără mască

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este, fără îndoială, una dintre cele mai vocale prezențe din mass-media. Părerile jurnalistului sunt ascultate și comentate de milioane de români din toate colțurile țării. Ce a declarat CTP privind episodul în care ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască de protecție pe față, când se afla în Parlament.

„Asta mai lipsea, ce-i lipsea acum, să stea fără mască în Parlament și să fie fotografiat și după aia să justifice într-un mod… Este minciună în falși, cum zicea Ceaușescu. Am văzut și eu imagini în care domnul Voiculescu este cu un ipochimen, o persoană, la mai puțin de 2 metri, foarte apropiați, și e cu masca în mână. Nu mi se pare că se află într-o încăpere. Mi se pare că se află într-un hol și că e cu o persoană în față.

Nu poate el să-i vindece el pe bolnavi, dar poate să dea niște mesaje pentru ca oamenii să înțeleagă, oamenii să se liniștească. Ce mesaje dă de 3 luni încoace, domnul Voiculescu? Și acum apare povestea asta cu masca.

„Nu ai voie să îți dai masca jos. Știi că asta contează enorm ca mesaj”

Controversatul jurnalist s-a arătat profund indignat de felul în care ministrul Sănătății a fost surprins fără mască de protecție pe chip, explicând faptul că acest lucru transmite un mesaj foarte important către populație. CTP este de părere că nu există nicio justificare plauzibilă pentru acesta, deși Vlad Voiculescu a specificat faptul că și-a dat masca jos pentru a se pregăti de o conferință și a bea puțină apă.

Domnul Voiculescu trebuia să se considere în Sahara, în deșert. Auzi, că i-a fost sete. Că are de stat 80 de zile în deșert, ca în Biblie. Și avea conferință la Bruxelles?

Cu cine avea conferință? Ce putea fi mai important decât mesajul pe care îl transmiți tu, ministrul al Sănătății? Ăla e lucrul cel mai important. Ce conferință? Ce apă? Nu ai voie să îți dai masca jos pentru că știi foarte bine că asta contează enorm ca mesaj, oamenilor cărora li se cere să țină masca.

Iată, premierul Cîțu le cere protestatarilor să țină masca pe față și domnul Voiculescu și-o scoate. Nu poate exista nicio justificare pentru asta. Niște prostii cu ce spune acolo, cu Bruxelles și cu apa”, a declarat CTP la Europa FM.