CTP, mesaj tranșant pentru Ana Maria Popescu. Cum a comentat gazetarul gestul sportivei

CTP, mesaj tranșant pentru Ana Maria Popescu. Cum a comentat gazetarul gestul sportivei
CTP, mesaj dur pentru Ana Maria Popescu

Ana Maria Popescu este sportiva mult discutată în ultimele zile după afirmațiile făcute și curajul de a replica tuturor citicilor. Celebrul CTP vine acum cu un mesaj tranșant pentru sportivă.

CTP, mesaj dur pentru Ana Maria Popescu

Cristian Tudor Popescu o spulberă pe Ana Maria Popescu! Cunoscutul gazetar a criticat foarte dur gestul ei de a-l lăsa cu mâna întinsă pe ministrul Sportului. Evenimentul s-a petrecut după ce aceasta a revenit de la competiție.

Ana abia coborâse din avion, moment în care Eduard Novak a venit să o întâmpine și să o felicite. Acesta i-a întins mâna, timp în care sportiva l-a refuzat făcându-se că nu îl vede.

CTP consideră că sportiva care a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo are un „tupeu de mahala”. Imaginile cu pricina mult discutate peste tot au fost postate pe rețelele de socializare chiar de ministrul Tineretului și Sportului.

De asemenea, jurnalistul a ținut să sublinieze performanțele incontestabile sportive avute întotdeauna. Cu toate astea, susține că a fost însuși deranjat de gestul sportivei de a nu-l saluta înapoi pe oficial.

Ce spune gazetarul despre modul în care a acționat sportiva?

Cel din urmă a afirmat că a fost prea agresivă în privința fiecărui detaliu – discurs și tonul vocii. Mai mult decât atât, a clasificat declarațiile Anei Maria Popescu drept ‘ieftine’.

Acesta a concluzionat cu mărturii despre viitorul scrimei la noi în țară care este încă fără nicio direcție exactă, sugerându-i sportivei o carieră în politica dâmbovițeană din cauza modului în care s-a exprimat și a acționat vizavi de ministrul Sportului.

‘Nu știu care va fi viitorul’

‘Performanțele cu spada ale doamnei Ana Maria Popescu sunt mari și incontestabile, dar nu pot să spun că mă umple de admirație comportamentul ei ca om. Să-i spui ministrului Sportului să se ducă să ia el medalie de aur în locul tău e o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească.

Bugetul scrimei românești este cu siguranță insuficient, ca, de altfel, al multor altor discipline, dar să refuzi să dai mâna cu același ministru, venit să-i întâmpine la aeroport pe sportivii întorși de la Tokyo, mi se pare deja tupeu de mahala, pe care nu cred că dna Popescu l-a învățat din nobila artă a mușchetarilor.

Nu știu care va fi viitorul în scrimă al dnei Popescu, însă, cu astfel de talente, cred că ar putea face o carieră remarcabilă și în încăierarea politică dâmbovițeană”,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI