CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea: “În spatele zâmbetelor dulceag-otrăvitoare se ascunde o vulgaritate fără limite”

CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea

Gazetarul CTP a avut un mesaj dur la adresa primarului general al Capitalei Gabriela Firea, după declarațiile făcute de aceasta despre spitalul pentru copiii bolnavi de cancer construit de două românce cu banii adunați din donații.

CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX despre scandalul izbucnit după declarațiile făcute de Firea, zilele trecute, la Digi 24, despre spitalul pentru copiii bolnavi de cancer construit de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu din banii adunați din donații. Invitată la Digi 24, Firea a susținut că nu i se recunosc meritele în construirea unității medicale, dat fiind că terenul pe care se ridică imobilul este al Primăriei și valorează 1 milion de euro.

CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea: “În spatele zâmbetelor dulceag-otrăvitoare se ascunde o vulgaritate fără limite”
Gabriela Firea, declarații dure despre spitalul pentru copii bolnavi construit cu banii adunați din donații

„A prezentat lucrurile ca și când ea, Firea, a scos din buzunar un milion de euro alăturându-se contributorilor, cetățeni, la construirea spitalului. Pai ce, e moșia lu ta-su, să spun așa. Nu a dat nimic. E terenul Primăriei, banii sunt ai cetățenilor, era de bun simț să îl dea. Ne prezintă ca o realizare faptul că nu a făcut un bloc de birouri, sau ce?”, a spus CTP.

”Firea, cel mai greu și mai alunecos adversar”

Cât despre ce a determinat-o pe edilul Capitalei să facă aceste declarații, jurnalistul spune că ”așa înțelege ea să lupte în campania electorală. Cu astfel de atacuri”. Gazetarul a catalogat-o pe Firea drept ”cel mai greu și mai alunecos adversar de platou”, referindu-se la cele întâmplate zilele precedente la Digi 24.

„Dacă în locul lui Dragnea, la conducerea PSD, în acești ani, se afla Firea, ne lua dracul pe toți! Colegii de la Digi nu au realizat cu cine au de-a face. Gabriela Firea este cel mai greu și mai alunecos adversar de platou, în acest moment, din politica românească”, a completat CTP.

Jurnalistul a apreciat intenția fondatoarelor spitalului, care intenționează să o dea în judecată pe Gabriela Firea, îndeosebi după ce primarul a afirmat că cele două sunt numai interfața lui Vlad Voiculescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI