Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa postului de televiziune DIGI 24. Gabriela Firea este mărul discordiei. Ce a sesizat jurnalistul

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa postului de televiziune DIGI 24. Gabriela Firea este mărul discordiei. Ce a sesizat jurnalistul
Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa postului de televiziune DIGI 24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat dur postul de televiziune Digi 24, pe Facebook. Mărul discordiei: Gabriela Firea. Soldații fără sabie: Cosmin Prelipceanu și jurnalistul stației Robert Kiss. Stația primește ultimatum de la gazetar.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa postului TV Digi 24

Cristian Tudor Popescu a criticat dur, pe Facebook, prestația jurnalistică a realizatorului Cosmin Prelipceanu și jurnalistului stației Robert Kiss, în emisiunea cu Gabriela Firea.

Primarul general a venit la Digi 24, în emisiunea ”Jurnalul de Seară”, moderată de Cosmin Prelipceanu, în contextul în care distribuise o postare, pe Facebook, în care ataca fundația Dăruiește Viața și Spitalul de Oncologie pe care fondatoarele Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu îl construiesc, din fonduri private și donații.

Gabriela Firea, mărul discordiei

  • „Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook?
  • Terenul pe care e construit spitalul privat e al Primăriei, valorează un milion de euro.
  • Este o campanie negativă furibundă nedreaptă la adresa mea, care a fost declanșată de unul dintre competitorii mei de anul viitor.
  • Și eu am construit clinici, spitale și nu mi-a spus nimeni absolut nimic. Știu, nu am un PR bun.
  • „O postare share-uită miercurea trecută, care nu a supărat pe nimeni, și brusc aseară, în timpul evenimentului No Drugs, No Problems, s-a indignat lumea ca la un semn. După șase zile, repet, după șase zile! Deci mie asta îmi dă foarte mult de gândit și de bănuit că a fost o comandă în ceea ce mă privește.”
  • Doamnele de la „Dăruiește Viață” sunt doar interfața. În spate este ONG-ul condus de Vlad Voiculescu”, sunt replicile Gabrielei Firea.

”Tăcerea mieilor”

Cu privire la Cosmin Prelipceanu, CTP a remarcat că atunci când ”a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil” și că nu a făcut decât ”să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”. Jurnalistul avertizează că dacă un astfel de episod se va repeta, este gata să pună punct colaborării cu Digi24.

”Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”, este o parte din mesajul lui CTP de pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI