CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5: „Un participant la crimă”

CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5:
CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5: "Un participant la crimă"

În urma alegerilor locale 2020, Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, a câştigat postul de primar al Sectorului 5 din Capitală. Victoria sa, însă, este una controversată în contextul în care acesta a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare, pentru abuz în serviciu în dosarul ”Colectiv”. Unul dintre cei care s-a arătat consternat de rezultatul alegerilor este Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu îl desfiinţează pe Piedone

Conform datelor oficiale de la Biroul Electoral Central, Cristian Popescu Piedone a primit 28,02% dintre voturile alegătorilor din Sectorul 5, fiind urmat de Daniel Florea (PSD) – 25,59% şi Cristian Băcanu (PNL, USR PLUS) – 25,40%. Astfel, politicianul a lăsat Sectorul 4 în urmă şi este hotărât să îşi ţină promisiunile făcute în campania electorală. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacţionat la cele întâmplate, iar cuvintele nu sunt tocmai de laudă la adresa votanţilor.

“Unii dintre locuitorii Sectorului 5 al Capitalei se vor fi simțit lezați de afirmațiile subsemnatului privind nepăsarea dumnealor față de morții și chinuiții Colectiv. Este un rezultat al sărăciei, lipsei de educație și vulnerabilității la fake news. Evident, nu mă refeream la toți locuitorii sectorului 5. Ci doar la votanții miserupiști de justiție, moralitate și omenie ai lui Popescu Piedone. Ei sunt și localizabili cu precizie – dincolo de linia str. Sebastian, adică Rahova și Ferentari. În partea dinspre centru a sectorului 5, P. Piedone n-a câștigat nicio secție de votare.

Și n-am vorbit din avion, cum afirmă cei supărați, cunosc Rahova și Ferentari. Am și stat o perioadă pe str. Iacob Andrei. Așa că înțeleg foarte bine cum a fost votat acolo un participant la crimă, condamnat la 8 ani și 6 luni închisoare”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5:
CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5: „Un participant la crimă”

Piedone: “Adevărul a învins”

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Se pare, însă, că acest lucru nu a contat deloc pentru cei care l-au votat în cadrul alegerilor locale. Mândru de rezultatul obţinut, Piedone a declarat că îşi va ţine toate promisiunile făcute pentru a face din Sectorul 5, unul dintre cele mai curate.

“Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaţilor au avut în spate partide care au investit sume uriaşe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voştri şi pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos şi în siguranţă! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viaţă de muncă!

V-am cerut să aveţi încredere în mine şi nu m-aţi dezamăgit! Vă promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritaţi să trăiţi într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteţi ascultaţi! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme”, a spus fostul primar al Sectorului 4.

Urmăriți Playtech.ro și pe