Ce a pățit Diana Șoșoacă chiar astăzi. Senatoarea a luat foc și s-a comparat cu Trump

Ce a pățit Diana Șoșoacă chiar astăzi. Senatoarea a luat foc și s-a comparat cu Trump
Ce a patit azi Diana Sosoaca

Joi dimineață, senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din partidul AUR, a fost blocată pe Facebook. Astfel, aceasta nu mai poate posta nimic pe rețeaua de socializare vreme de 30 de zile.

Ce a pățit Diana Șoșoacă chiar astăzi

Decizia Facebook a venit după ce Diana Șoșoacă a jignit o utilizatoare ce o insultase pe aceasta, după cum a povestit Diana Șoșoacă.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a spus Diana Şoşoacă, conform romaniatv.net.

De asemenea, Diana Șoșoacă a mai anunțat că o să dea în judecată Facebook, întrucât nu consideră că este normal să blocheze conturile politicienilor.

„O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…) Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a mai declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, prezentă la protestul minerilor

Recent, Diana Șoșoacă a fost prezentă la protestul minerilor, unde nu a ținut cont de regulile impuse de pandemie. Aceasta este mereu prezentă în mijlocul mulțimii, de fiecare dată când este un protest. Asta s-a întâmplat și de data aceasta, când ea s-a deplasat la Lupeni ca să- susțină pe mineri și unde a ținut și un discurs împotriva guvernanților. Totodată, Diana Șoșoacă le-a promis minerilor rezolvarea problemelor cu care ei se confruntă, spunând că sunt soluții pentru problemele lor.

”Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. (…) Hai, jos masca pentru că nu are rost”, a strigat Diana Şoşoacă în fața mulțimii prezente.

De asemenea, Raluca Turcan, Ministrul Muncii și Protecției Sociale le-a dat asigurări minerilor că li se vor acoperi salariile pe trei luni. Raluca Turcan a spus faptul că în zilele de 25 și 26 ale lunii curente, minerii își vor putea încasa salariile restante, dar și restul beneficiilor.

”Îmi exprim speranța ca minerii să înceteze greva să iasă la suprafață, să nu mai gândească varianta intrării în greva foamei”, declara ministrul Raluca Turcan, în urmă cu câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI