CTP, atac dur după ce Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro. ”Problema este decența!”

Autor: Alexandra Chivu - 08:17, 14 dec. 2019
CTP, atac dur după ce Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro

CTP, atac dur după ce vloggerul Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro pe care și-o cumpărase cu banii câștigați de el. Gazetarul subliniază că problema e decența.

CTP, atac dur după ce Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei Șelaru, Selly cum este cunoscut, a obținut carnetul de conducere și a fost bucuros de reușita sa. Vloggerul a strâns bani pentru a-și cumpăra automobilul pe care și-l dorea de multă vreme, fiind și pasionat de acest domeniu. Bolidul tânărului costă 70.000 de euro și este ultimul model. Nu s-a bucurat prea mult de el, căci, în urmă cu câteva zile, Selly a făcut accident, iar daunele sunt destul de mari. Tânărul de 19 ani nu a pățit nimic, însă va trebui să suporte cheltuielile pentru reparația mașinii.

Despre subiectul intens comentat în România a vorbit și gazetarul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24. Jurnalistul este de părere că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială pe care o ai. În acest caz, jurnalistul spune că achiziția unui automobil de 70.000 de euro arată ”niște probleme interioare” care nu sunt simple.

”Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o

Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a spus CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI