Pagubă de mii de euro pentru Selly. Vloggerul de 19 ani a rămas cu buza umflată chiar de Sărbători

Selly își anunțat fanii, cu mai puțin de o lună de zile în urmă, că și-a îndeplinit cel mai mare vis și și-a achiziționat mașina visurilor sale. Cunoscutul vlogger de 19 ani visa să dețină un Mercedes CLS 2019 450, iar acest lucru s-a întâmplat pe 13 noiembrie, când adolescentul a făcut marele anunț pe Instagram. Autoturismul l-a costat nu mai puțin de 70.000 de euro, pe care Selly însă i-a făcut praf în doar câteva minute.

Cum a pierdut Selly 70.000 de euro în câteva minute

Cum a pierdut Selly 70.000 de euro în câteva minute. Vloggerul de 19 ani a rămas cu buza umflată chiar de Sărbători
Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro pe care abia și-o cumpărase

Tânărul a avut parte de un ghinion uriaș și a rămas cu buza umflată, chiar înainte de Sărbători. Când credea că poate trage linie pentru 2019 în ceea ce privește realizările, acesta a făcut accident, chiar la o lună de când și-a luat permisul. Noul autoturism pe care și-l dăruise a marcat și acest moment cât se poate de important din viața sa.


Daunele la nivelul autoturismului pe care l-ar fi avariat din vina sa vor trebui suportate, iar costurile de reparații nu sunt tocmai mici. Din fericire, vloggerul nu a pățit nimic, în urma accidentului rutier, chit că a fost ghinionist și nu s-a bucurat de mașina lui, pentru care muncise din greu. Totuși, Selly nu se lasă descurajat, iar de curând a anunțat ce are pregătit pentru perioada imediat următoare, când urmează să lanseze și filmul 5GANG, pe data de 27 decembrie.

Cum a pierdut Selly 70.000 de euro în câteva minute. Vloggerul de 19 ani a rămas cu buza umflată chiar de Sărbători
Selly și-a avariat grav mașina de 70.000 de euro și va trebui să suporte daunele

„Crăciunul ăsta, cel mai frumos cadou pentru mine o să fie o binemeritată pauză, timp prețios cu familia și iubita, un refresh, ca să intrăm în 2020 în forță. Anul ăsta a fost full de muncă și realizări. Cheers! Și ne vedem pe 27 decembrie la filmul 5GANG”, a mărturisit Selly, pe contul său de Instagram, legat de ce va face pentru a marca aceste sărbători de iarnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI