CTP a răbufnit! Atac dur către Dăncilă și Firea: “Minciuni, insulte și victimizări feministe”

CTP a răbufnit! Atac dur către Dăncilă și Firea

Comentatorul politic CTP a răbufnit! Jurnalistul le-a atacat dur pe Viorica Dăncilă și Gabriela Firea. Gazetarul a făcut declarații în contextul în care cele mai recente conferințe de presă ale celor doi adversari la prezidențiale au provocat rumoare în rândul populației.

CTP a răbufnit! Atac dur către Dăncilă și Firea

Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă, miercuri seară, 13 noiembrie, la sediul central al PSD din Șos. Kiseleff nr. 10. În continuare, liderul PSD l-a invitat pe Iohannis la dezbatere, ”duminică, la televiziunea națională”, spunând că îi va trimite chiar și temele de discuție, pentru ca acesta să aibă timp ”să pregătească niște răspunsuri ceva mai pertinente și mai consistente”.

Despre prestația Vioricăi Dăncilă, CTP a spus că ”a năvălit în PSD, a citit de pe hârtii o listă de minciuni, insulte și victimizări feministe la adresa lui Iohannis, elaborată într-un timp de record mondial, arătând exact ce ar face dacă l-ar avea în față”. Un detaliu remarcat de jurnalist a fost că Dăncilă nu s-a ocupat să creeze toate condițiile ziariștilor prezenți la conferință pentru a-i pune întrebări, aceștia neavând microfoane”ca să audă ca lumea telespectatorii întrebările lor”.

Casca lui Iohannis ”minciună sfruntată, preluată și distribuită de PSD”

Cât despre primarul Capitalei, Gabriela Firea, gazetarul a ales doar subiectul fake news-ului de proporții rostogolit de PSD, care susține că președintele poartă o cască în ureche în care i se dictează răspunsurile la întrebările jurnaliștilor.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”, a notat Firea. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

„Iar abjecta G. Firea a postat, după „căcarea” precedentă la adresa spitalului pentru copii bolnavi de cancer, un fake news de un primitivism colosal: președintele Iohannis ar fi avut cască în ureche la conferința pe care a susținut-o vorbind liber tot timpul! Minciună sfruntată pe care a preluat-o și distribuit-o tot PSD-ul!”, a scris CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI