Cristina Spătar a făcut anunțul trist despre relația ei. Artista e devastată

Cristina Spătar a făcut anunțul trist despre relația ei. Artista e devastată
Cristina Spatar a făcut anuntul trist despre relatia ei

Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar. Frumoasa artistă tocmai a făcut anunțul despre relația ei cu Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. Regina RnB-ului românesc nu s-a putut abține și a declarat tot.

Cristina Spătar a făcut anunțul trist despre relația ei

Showbizul românesc, zguduit de o nouă despărțire șocantă. Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru și-au spus adio. Regina RnB-ului românesc și Tibi, partenerul ei de viață, au decis să ia o pauză de la relație. Fire discretă, artista nu a vrut să spună care au fost motivele care au dus la această ruptură, dar consideră că, momentan, este cea mai bună decizie pe care o putea lua.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.

Cântăreața a povestit la Antena Stars că ea și iubitul ei mai tânăr cu 21 de ani nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, Cristina Spătar a fost zărită pe străzile din Capitală în compania unui bărbat misterios. Întrebată cine este, artista a făcut lumină asupra subiectului, specificând că este vorba despre un prieten pe care-l cunoaște de mai bine de un deceniu.

„Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, notează cei de la viva.ro

Care a fost cel mai dificil moment din viața Cristinei Spătar

În cadrul unei emisiuni TV, celebra artistă a mărturisit faptul că, pierderea mamei sale a fost unul dintre momentele care i-a marcat viața. Deși s-a întâmplat pe vremea când era doar o adolescență, amintirile încă sunt prezente în gândurile sale.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI