Cristina Spătar a cerut ordin de restricție împotriva fostului ei soț. De ce s-a temut pentru viața ei EXCLUSIV

Cristina Spătar a cerut ordin de restricție împotriva fostului ei soț. De ce s-a temut pentru viața ei EXCLUSIV
Cristina Spatar a cerut ordin de restrictie impotriva fostului ei sot. De ce s-a temut pentru viata ei

Instanța i-a interzis fostului soț al Cristinei Spătar să se apropie de aceasta și de copiii săi timp de o lună, după ce artista a cerut ordin de protecție împotriva lui. Inițial, judecătorii i-au dat o restricție pentru două luni, perioadă redusă apoi la 30 de zile, în urma apelului făcut de pârât. La rându-i, recent, Alin Ionescu a solicitat tot în instanță, reducerea pensiei alimentare pentru cei doi copii.

La șase ani de la divorț, Cristina Spătar s-a temut pentru viața sa

După o liniște aparentă, între foștii soți Cristina Spătar și Alin Ionescu a reînceput războiul. Nu unul al declarațiilor, ci unul al dosarelor depuse, de ambele părți, în instanță.

Artista a cerut ordin de protecție, măsură pe care instanța o ia doar în cazul unei agresiuni, în situația în care se consideră, în urma unei reclamații făcute la secția de poliție, că acesta poate reprezenta un pericol pentru viața reclamantei.

Judecătorii au admis astfel cererea formulată de Ministerul Public, iar fostul soț al artistei a fost obligat la respectarea următoarelor măsuri, pentru o durată de două luni: să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri de petentă și de copiii minori, precum şi faţă de domiciliul lor, să nu ia legătura cu petenta şi copiii în nicio modalitate.

A cerut ordin de restricție împotriva fostului soț. Ce spune tatăl copiilor săi

Totodată, intimatul a trebuit să urmeze, cu regularitate, şedinţe de consiliere psihologică şi/sau psihoterapie, în vederea medierii familiale, pe o durată de două luni, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, urmând să se prezinte, în acest scop, la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov Bucureşti.

La finalizarea perioadei de consiliere psihologică şi/sau psihoterapeutică, psihologului şi/sau psihoterapeutului i s-a solicitat să întocmească un raport de informare şi evaluare, care să conţină şi recomandări terapeutice de urmat pe viitor, pe care îl va comunica instanţei şi Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov Bucureşti.

Restricție redusă de la două luni, la o lună

În urma apelului făcut însă de Alin Ionescu, instanța a schimbat, în parte, sentința civilă, în sensul că acesta a fost obligat la respectarea măsurilor dispuse pe o durată de doar o lună.

În schimb, Cristina Spătar a fost nevoită să plătească 2000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat.

Totodată, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 Bucureşti, pentru a face verificări şi a întreprinde măsurile legale care se impun, cu privire la situaţia minorilor.

Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare

În ceea ce-l privește pe fostul soț al artistei, acesta a solicitat, recent, în instanță, reducerea pensiei alimentare pe care a plătit-o până acum, celor doi copii minori. Instanța nu a stabilit încă un termen pentru judecarea dosarului, care va avea loc însă după vacanța judecătoreasă, mai precis după data de 1 septembrie.

Cristina Spătar a plecat în anul 2019 din vila luxoasă de pe Lacul Crevedia a fostului soț, și de atunci a stat cu chirie, asta după ce Alin Ionescu, de care a divorțat în 2016 și cu care are doi copii, pe Aida și Albert, i-a cerut să părăsească proprietatea sa.

„Am grijă de copii atât cât îmi permite ea”

Contact pe marginea acestor subiecte, fostul soț al Cristinei Spătar a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro că fosta soție spune numai povești, în timp ce el face numai demersuri legale:

„Să spună ea care a fost motivul acelui ordin de restricție, nu comentez deciziile fostei mele soții. Sunt problemele ei, pe care vrea să le rezolve în maniera ei. Ea spune numai povești, eu o fac legal, ca să avem hârtii. Și pe baza acestora o să se decidă lucrurile”.

Cât despre faptul că acesta a refuzat ca artista să se mute în altă țară cu copiii lor, Alin Ionescu a dat de înțeles că vedeta nu are posibilitatea cu ce să-i crească în afara granițelor.

„Am grijă de copii atât cât îmi permite ea. Te muți cu copii într-o altă țară, atâta timp cât ai avea poibilitățile să-i crești acolo. Altfel nu te poți duce”, a încheiat acesta.